Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Στάδιο και Κολυμβητήριο στην τελική ευθεία

Χαρμόσυνες ειδήσεις επιφύλασσε ο Γιάννης Ιωαννίδης για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Φθιώτιδα κατά την επίσκεψή του στη Λαμία την Πέμπτη, καθώς εξήγγειλε πως το νέο Κολυμβητήριο της πόλης όπως και το Χαλκιοπούλειο Στάδιο μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αποπεράτωσή τους.

Ο Υφυπουργός παρέδωσε στον Δήμαρχο Λαμιέων υπογεγραμμένη την απόφαση για την κατασκευή του Χαλκιοπούλειου Σταδίου, που θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου με εξέδρες, φυσικό χλοοτάπητα, ηλεκτροφωτισμό, αποδυτήρια και ταρτάν στίβου. Το Εθνικό Στάδιο εντάχθηκε στον «ΘΗΣΕΑ», είναι ύψους 3,1 εκατ. ευρώ και άπτεται πλέον στην… εργατικότητα των εργολάβων για να αποπερατωθεί, αφού τα χρήματα για το σκοπό αυτό είναι διαθέσιμα, όπως ο ίδιος ο Υφυπουργός επισήμανε στις δηλώσεις του.

Η απεμπλοκή του Κολυμβητήριου Λαμίας από το «αμαρτωλό» -όπως ο κ. Ιωαννίδης το αποκάλεσε- πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004» διαπιστώθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Παντελή Σκλιά. Ο «ξανθός» τόνισε ότι «ο Περιφερειάρχης κοίταξε με τις δικές του δυνάμεις και σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών να λύσει το πρόβλημα στην δική του Περιφέρεια».

Μετά το γραφείο του Περιφερειάρχη, ήταν η σειρά Δημάρχων του Νομού και του Προέδρου της ΕΠΣΦ, Δημήτρη Κουτρουμάνου, να συναντηθούν με τον κ. Ιωαννίδη στο γραφείο του Νομάρχη Φθιώτιδας, κ. Θανάση Χειμάρα, όπου του παρέθεσαν μέσω υπομνημάτων τα αιτήματά τους για αθλητικές υποδομές. Κατόπιν αυτού ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε «αυτοψία» στην Καμαρίτσα, στον χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: