Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Συγγνώμη Λαμιάρα μας!


Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οπαδών Λαμίας

Η 1η Ιουνίου του 1964 έμελλε να είναι η πρώτη μέρα στη ζωή του ΑΣ Λαμία!

Σήμερα, ακριβώς 47 χρόνια μετά δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε για εσένα Λαμιάρα μας!

Δεν μπορούμε, γιατί δεν ξέρουμε αν του χρόνου την ίδια μέρα θα είμαστε εδώ να το γιορτάζουμε μαζί σου! Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχεις!


Λαμιάρα μας ντρεπόμαστε! Ντρεπόμαστε που σε πλήγωσαν ακόμα και τα άτομα που "μάτωσαν" φορώντας τον μπλε κύκλο με το τιμημένο "Λάμβδα" στο στήθος... οι άνθρωποι που κάνανε τα "μεγαθήρια" της ποδοσφαιρικής Ελλάδας να σκύψουν το κεφάλι!

Σαν οπαδοί σου αισθανόμαστε ένοχοι και... σήμερα, ημέρα των 47ων γενεθλίων σου, σου οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη! Συγγνώμη Λαμιάρα μας!

Συγγνώμη γιατί σε αφήσαμε να πέσεις στα χέρια τυχάρπαστων ατόμων, στα χέρια τυχοδιωκτών, λαμόγιων, ανθρώπων ανίκανων να διαχειριστούν το μεγαλείο σου και ατόμων που θέλανε να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα σε βάρος σου!

Δεν φταίνε αυτοί! Εμείς φταίμε... εμείς που τους επιτρέψαμε να σου κάνουν κακό!

Θα πολεμήσουμε, σου δίνουμε τον λόγο μας ότι το τελευταίο οχυρό σου, ο κόσμος σου, δεν θα "πέσει" εύκολα! Σου υποσχόμαστε πως δεν θα σε αφήσουμε να "σβήσεις"! Ακόμα και στο Τοπικό θα είμαστε δίπλα σου και θα σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Όσοι φύγανε-φύγανε! Εμείς που μείναμε θα πολεμήσουμε εναντίον όλων! Όλων όσων τολμάνε να συγκρίνουν όλα όσα εσύ σε 47 χρόνια έχεις πετύχει, με τις περιστασιακές τους επιτυχίες! Όλων όσων προσπαθούν να συγκριθούν μαζί σου και θέλουν να "νοθέψουν" με τις συγχωνεύσεις τους την ιστορία σου!

Σε ευχαριστούμε για όσα έχουμε ζήσει και όσα θα ζήσουμε ακόμα! Για κάθε χαμόγελο που μας έχει χαρίσει και κάθε δάκρυ... ακόμα κι αν τα δάκρυα είναι περισσότερα! Αυτή είναι η μαγεία εξάλλου, όταν είσαι οπαδός!

Σε ευχαριστούμε που η δυναμική σου είναι μεγαλύτερη, από ότι όλων των άλλων ομάδων της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας μαζί!

Ακόμα κι αν αυτά είναι τα τελευταία σου γενέθλια, ακόμα κι αν λύση δεν βρεθεί, εμείς πάντα θα σου τραγουδάμε! Για σένα και για την περηφάνια που έχουν στην ψυχή τους οι Ρουμελιώτες!

Χρόνια πολλά ΛΑΜΙΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: