Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Πρώτη με λίγα λόγια και πολλή δουλειά

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας παρουσία του Νομάρχη Φθιώτιδας, Θανάση Χειμάρα, του Δημάρχου Λαμιέων, Γιώργου Κοτρωνιά, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου, του Αντιδημάρχου Λαμιέων, υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού, Ηλία Παλιαλέξη, αλλά και περίπου 150 φιλάθλων της. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τόσο ο Νομάρχης όσο και ο Δήμαρχος μίλησαν στους παίκτες, τους εμψύχωσαν και τους ευχήθηκαν να έχουν υγεία στο επικείμενο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις αλλά και μπάλα, κι απ’ ό,τι αντιληφθήκαμε τους ποδοσφαιριστές περιμένει σκληρή δουλειά αν θέλουν να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους. Ο Πέτρος Πανόπουλος καθ’ όλη την διάρκεια των ασκήσεων με μπάλα ζητούσε συνεχή κίνηση και πρέσινγκ στον αντίπαλο. Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 34 ποδοσφαιριστές και αρκετοί απ’ αυτούς που έχουν ανακοινωθεί έλειπαν, ενώ δεν ήταν λίγοι οι ‘μικροί’ που δοκιμάστηκαν.

Ποιοι έχουν υπογράψει και επίσημα
Επίσημα από την ΠΑΕ έχουν ανακοινωθεί οι Αντωνιάδης Χρήστος γεννηθείς το 1974 από την Αναγέννηση Ρόδου, Μπαγινέτας Ηλίας, Σερπάνος Θανάσης, Μπαγινέτας Βάιος και Χριστόπουλος Βασίλης γεννηθέντες το 1978, 1980, 1982 και 1988 αντίστοιχα από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, Αποστολόπουλος Γιάννης και Μητράκος Ηλίας γεννηθέντες το 1979 και 1991 αντίστοιχα από την Άνω Αγόριανη, Ανδρωνάς Μιχάλης γεννηθείς το 1982 από την Στυλίδα, Χουλιάρας Κωνσταντίνος, Πάνος Γιάννης και Γουργιώτης Ορέστης γεννηθέντες το 1984, 1988 και 1987 αντίστοιχα από τη Λαμία, Βαργιανίτης Μάριος γεννηθείς το 1986 από τα Καμένα Βούρλα, Ελευθεριάδης Σωτήρης και Ζήσιμος Θανάσης γεννηθέντες το 1987 από τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, Λάτος Βαγγέλης γεννηθείς το 1987 από τον Αλμυρό, Μαντές Παναγιώτης γεννηθείς το 1990 από τον Πανδαμαστιακό, Ζώγας Λουκάς και Αποστολακόπουλος Βάιος γεννηθέντες το 1990 και 1992 αντίστοιχα από τον Κηφισσό Κ. Τιθορέας, Αμούντζιας Παναγιώτης, Τσιγαρίδας Παναγιώτης και Παπαγεωργίου Χρήστος γεννηθέντες το 1991, 1992 και 1992 αντίστοιχα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, Θυμιάκος Θοδωρής γεννηθείς το 1991 από το Πτελεό, Λαΐνας Βαγγέλης γεννηθείς το 1991 από τις Ράχες, Λατσούδας Γιώργος γεννηθείς το 1992 από την Ηράκλεια και Βαρυπάτης Άγγελος γεννηθείς το 1993 από τον Προμηθέα.
Πληροφορίες του «fthiotidasport» αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας, καθώς δεν ήταν λίγα τα νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση, μεταξύ αυτών ο Θεοσόπουλος Παυσανίας, πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Μακρακώμης.
Π. Πανόπουλος: «Πήραμε την αφρόκρεμα της Φθιώτιδας»
«Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε μια καλή χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Λαμίας, Πέτρου Πανόπουλου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας, θα δω τα παιδιά και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορώ να δώσω περισσότερες εξηγήσεις γι’ αυτά. Αποτελούν την αφρόκρεμα της Φθιώτιδας! Είναι μεγάλη η προσφορά τους στην ομάδα της Λαμίας. Μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά για να ετοιμαστεί η ομάδα για το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι θα περάσουμε από πολλά κύματα. Στόχος μας είναι το ‘πάντρεμα’ των μεγάλων με τους μικρούς και να δώσουμε αυτό που λείπει αυτά τα χρόνια απ’ την Φθιώτιδα. Όλα τα παιδιά είναι απ’ την Φθιώτιδα. Που ήταν τόσα χρόνια και ξαφνικά βρέθηκαν; Έχουμε καθήκον να τα περιφρουρήσουμε γιατί είναι το μέλλον. Να τα χειροκροτήσουμε, να τους δώσουμε το δικαίωμα γιατί είναι μεγάλη η ευκαιρία που τους δίνεται φέτος λόγω του νόμου που υπάρχει για υποχρεωτική συμμετοχή τεσσάρων εξ αυτών», κατέληξε στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής της Λαμίας.
Συμφώνησε στο ό,τι η φετινή είναι η πιο δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει κι αυτό γιατί «δεν είχαμε το δικαίωμα επιλογής. Ξεκινήσαμε απ’ το μηδέν. Σκαλίσαμε τις στάχτες, βρήκαμε μια σπίθα κι ανάψαμε φωτιά. Έχουμε γύρω στους 16-18 έμπειρους παίκτες εκ των οποίων θα παίζουν οι έξι, τρεις θα είναι στον πάγκο και οι υπόλοιποι στην εξέδρα. Υπάρχουν από δύο σε κάθε θέση και είναι κι οι μικροί αξιόλογοι. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι υπό δοκιμή», υπογράμμισε ο Πέτρος Πανόπουλος κι επανέλαβε ότι «πήραμε τους καλύτερους της Φθιώτιδας». Φιλικά παιχνίδια έχουν ήδη κλειστεί και θα δοθούν και μες στο Σαββατοκύριακο προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ‘δέσουμε’ και να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο στην αρχή του πρωταθλήματος», κατέληξε ο προπονητής των ‘κυανολεύκων’.
Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Από τη Δευτέρα τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, τα οποία τιμώνται 100 ευρώ τα απλά, και 150 τα διακεκριμένα, ενώ θα υπάρχει και μικρός αριθμός εισιτηρίων VIP τα οποία θα διατεθούν κατά βάση στους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου, ενώ μόνο τα απλά και από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Στασινός επί της οδού Ρήγα Φεραίου, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Παπακωνσταντίνου επί της οδού Αποστόλου Κουνούπη (Τρούμαν), πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Καλαντζή επί της οδού Αβέρωφ και το κατάστημα Παπανάγνου γωνία Κολοκοτρώνη και Ροζάκη Αγγελή.

Λαμία, η πρώτη


βίντεο από την πρώτη μπορείτε να δείτε στο lamiasport

Δεν υπάρχουν σχόλια: