Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2009

Με τεράστια επιτυχία ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, διοργάνωσε το ετήσιο Ομαδικό και Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ 2009. Τo Ομαδικό πρωτάθλημα  διεξήχθη το Σάββατο 14 Μαρτίου, σε τρεις κατηγορίες: Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ,ενώ το Ατομικό πρωτάθλημα  διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαρτίου, σε 11 κατηγορίες ,Νηπιαγωγεία, οι έξι τάξεις των Δημοτικών Σχολείων, οι τρεις τάξεις των Γυμνασίων και μία ενιαία κατηγορία για τις τάξεις των Λυκείων.

Πρωταθλητές/τριες Φθιώτιδας ανά κατηγορία ανακηρύσσονται οι παρακάτω:

Στην κατηγορία των νηπιαγωγείων από το 6ο Νηπιαγωγείο Λαμίας πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο ΚΑΜΑΡΙΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και η ΣΙΑΦΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ από το νηπιαγωγείο «ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ». Στην Α’ Δημοτικού διακρίθηκαν η ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ από το Δημοτικο Καινούργιου και η ΖΕΡΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ από το 10ο Δημοτικό Λαμίας. Στη Β’ Δημοτικού διακρίθηκαν ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ από το Δημοτικό Αγ. Κωνσταντίνου και η ΜΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το 2ο Δημοτικό Λαμίας.

Στη Γ’ Δημοτικού διακρίθηκαν η ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΑΝΝΑ από το Δημοτικό Καινούργιου και η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΡΗΝΗ από το 13ο Δημοτικό Λαμίας. Στην Δ΄Δημοτικού διακρίθηκαν ο ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ από το 4ο Δημοτικό Λαμίας και η ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ από το Δημοτικό Καινούργιου.

Στην Ε’ Δημοτικού διακρίθηκαν ο ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ από το 12ο Δημοτικό Λαμίας και η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ από το 17ο Δημοτικό Λαμίας. Στη ΣΤ’ Δημοτικού διακρίθηκαν ο ΜΕΓΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ από το 2ο Δημοτικό Λαμίας και η ΡΕΡΡΑ ΕΛΠΙΔΑ από το Δημοτικό Αγ. Κωνσταντίνου. Στην Α΄Γυμνασίου διακρίθηκαν ο ΚΟΥΛΑΡΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ από το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και η ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ επίσης από το ίδιο σχολείο.

Στη Β’Γυμνασίου διακρίθηκαν ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ από το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας, η ΔΟΓΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ από το Γυμνάσιο του Αγ. Κωνσταντίνου. Στη Γ’ Γυμνασίου διακρίθηκαν η ΜΟΥΡΤΖΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ από το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και η ΠΟΖΙΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ από το Γυμνάσιο Αμφίκλειας.

Στο Λύκειο διακρίθηκαν ο ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟ από το 1ο Λύκειο Λαμίας και η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ επίσης από το ίδιο σχολείο.

 

Ο πρόεδρος του Σ.Ο Λαμίας Γιώργος Αιμ. Παγουρόπουλος με επιστολή του που εξέδωσε αναφέρει τα παρακάτω : «Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο  Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ . Συγχαρητήρια στους Γονείς που είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών τους. Συγχαρητήρια στην βασικούς πρωτεργάτες της μεγάλης αυτής σκακιστικής γιορτής, την Δ/ντρια των αγώνων Γιώτα Βαϊοπούλου, τον επικεφαλής Διαιτητή, Δημήτρη Τσώρο και την καταξιωμένη πανελλαδικά υπεύθυνη κληρώσεων και πρόεδρο της Τ.Ε.Δ.  Ιλντικο Τούμπα. Συγχαρητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας ,στους τοπικούς μας φορείς και τις επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους εθελοντές διαιτητές που αφιλοκερδώς , για χάριν των παιδιών του νομού μας, αφιέρωσαν το πολύτιμο Σαββατοκύριακό τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην σημαντικότερη σκακιστική μας γιορτή. Θεωρούμε χρέος μας να τους αναφέρουμε σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά μας. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ , ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΒΔΕΛΙΔΟΥ ΕΥΗ, ΔΟΓΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,  ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΕΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΕΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΙΑΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΗ ΒΙΚΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΙΗ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, ΡΑΝΤΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΡΕΡΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ και ειδικά τον διαιτητή και αντιπρόεδρο της Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ.  κ.Αθανάσιο Μπαρμπή και την διαιτητή κ. Φανή Σιρκελή που ήρθαν εθελοντικά από τις Σέρρες για να βοηθήσουν τα παιδιά μας , να βάλουν και αυτοί ένα πετραδάκι σε αυτό που λέγεται προσπάθεια διάδοσης του σχολικού σκάκι στον Νομό μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: