Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Λ.Γαρδικιώτης: «Να μην κάνουν έδρα τους το σπίτι μας»

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας να την στηρίξει στον δύσκολο κυριακάτικο αγώνα με την Δόξα Δράμας, απηύθυναν νωρίτερα κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Γαρδικιώτης, αλλά και ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», Νίκος Χαλκιάς.

Αρχικά ο τεχνικός της Λαμίας είπε πως η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της αυτή την στιγμή. Μ’ αυτόν –είπε- σύμμαχο και με την προσπάθεια των παικτών θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Δραμινούς, οι οποίοι ακούγεται πως φτάσουν τους 700 στο ΔΑΚ. Γι’ αυτό και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν έδρα το σπίτι μας.

Τι είπε ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης:

Για τους τραυματίες…

«Υπάρχουν κάποιοι με μικροτραυματισμούς, αλλά τον σοβαρότερο έχει ο Σπύρος Βιτζέκας. Πονάει στη μέση και όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του. Τον χρειαζόμαστε την Κυριακή και γι’ αυτό μπορεί να παίξει και με ένεση». Τραυματίες είναι ακόμη οι Γεωργίου και Γιαρόσιεβιτς.

Για το ότι ο κόσμος, παρά τις εκκλήσεις, δεν ακολουθεί μαζικά την ομάδα…

«Πιθανόν να είναι απογοητευμένος με το παρελθόν. Γενικά οι φίλαθλοι ακολουθούν μια ομάδα όταν αυτή νικά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πρέπει οι φίλαθλοι να την δουν. Η Λαμία βελτιώθηκε και το απέδειξε και στη Ζάκυνθο, ματς που ήταν δείγμα του ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Τι χρειάζεται η ομάδα την Κυριακή…

«Αυτοσυγκέντρωση 100% και αγωνιστικότητα. Η Δόξα Δράμας μάλλον πήρε το πρωτάθλημα, οι παίκτες της πάντως το έχουν πιστέψει. Προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό πρέπει να κλείσουμε όλους τους χώρους. Τους σεβόμαστε αλλά δεν θα μπούμε φοβισμένοι στο γήπεδο».

Για το αν θα μας υποτιμήσουν…

«Μακάρι να μας υποτιμήσουν αλλά δεν θα το κάνουν. Αντίθετα θα έρθουν 120% προετοιμασ

μένοι».

Για το ότι προσπαθούν οι φιλοξενούμενοι να φτιάξουν κλίμα για την διαιτησία…

«Στην θέση τους κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Ξέρουν ότι με μια πιθανή γκέλα θα τους φτάσουν οι υπόλοιποι. Εγώ απ’ τον διαιτητή ζητάω να είναι δίκαιος, να παίξει 50-50 και ‘μεις θα κάνουμε το παν να νικήσουμε».

Η φυσική κατάσταση των παικτών επισήμανε πως έχει βελτιωθεί κατά πολύ και πως οι 8 απ’ τους 11 της Κυριακής έχουν αποφασιστεί. Ακόμη είπε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει την ομάδα και πως όλοι στήριξαν τον Χάμντι μετά το λάθος του στην Ζάκυνθο, το οποίο δεν κρίνει το μέλλον του στην εντεκάδα. Τέλος τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά του οι αποδεσμεύσεις.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαλκιάς ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να μην είναι περισσότεροι οι οπαδοί της Δόξας από’ τους Λαμιώτες. Χαρακτήρισε το κυριακάτικο παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» και γι’ αυτό θα πρέπει ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη. Ξέρει –όπως είπε- ότι οι φίλαθλοι της Λαμίας είναι περισσότεροι στο γήπεδο όταν πάει καλά η ομάδα, αλλά υπενθύμισε πως τίποτα δεν χάνεται την Κυριακή. Τέλος, αποκάλυψε ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του Αγρότη Λειανοκλαδίου το Σάββατο (ζήτησε η ΠΑΕ Λαμία να αλλάξει ημέρα) για να στηρίξουν οι «πράσινοι» με την σειρά τους την λαμιώτικη ομάδα.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον εκπρόσωπο Τύπου, Νίκο Τσιλαλή, και τους ποδοσφαιριστές Νάσιο, Πουσκουλού, Μπαμπατσιά και Συμεωνίδη επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές αλλά έδωσαν και στους γυμναστές των σχολείων από δύο μπάλες για να γυμνάζονται οι μαθητές.

Η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως εισιτήρια για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας διανέμονται και στα παρακάτω σημεία πώλησης:

1. Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΣΤΑΣΙΝΟΣ επί της οδού Ρήγα Φεραίου,

2. Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ επί της οδού Αποστόλου Κουνούπη(Τρούμαν),

3. Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ επί της οδού Αβέρωφ και

4. Κατάστημα ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ γωνία Κολοκοτρώνη και Ροζάκη Αγγελή, ενώ στρατιωτικά εισιτήρια θα διανεμηθούν δωρεάν και στους νεοσύλλεκτους του Κ.Ε.Υ.Π. οι οποίοι την Κυριακή θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τέλος, από την Π.Α.Ε. διευκρινίζεται ακόμη ότι όσοι μαθητές έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο του 1€, και προσέρχονται στο γήπεδο με συνοδό, θα πληρώνει ο συνοδός τους 6€ αντί των 10€ που είναι η γενική είσοδος. Δωρεάν είσοδος θα διατίθεται για μαθητές, γυναίκες και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: