Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Νίκος Σαργκάνης και Μίμης Δομάζος σχολιάζουν στο "fthiotidasport" την αθλητική επικαιρότητα

Δηλώσεις για το πρωτάθλημα που τελείωσε και μαθηματικά χτες έκαναν στο "fthiotidasport" οι Νίκος Σαργκάνης και Μίμης Δομάζος, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του ΑΣ Λαμία με αυτούς του ΠΣΑΠ, στην μνήμη του αδικοχαμένου παλαίμαχου της ομάδας της Φθιώτιδας Θανάση Ρίζου.

"Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο"

Νίκος Σαργκάνης: "Ο Ολυμπιακός ξεχώρισε πολύ νωρίς, δεν είχε αντίπαλο φέτος. Είχε πολύ καλή ομάδα, τουλάχιστον για τον ελληνικό χώρο, και γι’ αυτό πήρε το πρωτάθλημα τόσο νωρίς. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερο υλικό, έναν καλό προπονητή που έκανε καλή διαχείρηση αυτού. Το ότι κατόρθωσε να μην χάσει στην έδρα του είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Από ΄κει και πέρα δεν ήταν τόσο σταθερός στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά την κατάλληλη στιγμή έπαιξε την μπάλα που έπρεπε και γι’ αυτό κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Δεν υπήρχε όπως προείπα αντίπαλος. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν ήταν σταθεροί."

"Δεν υπάρχει οργάνωση στον Παναθηναϊκό"

Μίμης Δομάζος: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής εδώ και τρεις μήνες. Οι υπόλοιποι θα παίξουν για μια θέση στην Ευρώπη. Δε νομίζω ότι ήταν μια καλή χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Τα ίδια λέγαμε και θα λέμε. Αν δεν συμμορφωθούνε οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του Παναθηναίκού και να ασχοληθούν κάποιοι που γνωρίζουν το αντικείμενο το ίδιο θα γίνεται κάθε χρόνο. Με τα όνειρα των φιλάθλων δεν φτιάχνεται ομάδα απ’ την μια μέρα στην άλλη. Θέλη δουλειά. Τα λεφτά μπορεί να τα έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν ξέρει ποιον θα φέρει γι’ αυτό βλέπουμε αυτό το πράγμα κάθε Κυριακή. Δεν υπάρχει οργάνωση! Και στους παίκτες και στα πρόσωπα έγιναν πολλά λάθη που πιστεύω να μην επαναλάβουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Αφού όμως υπάρχουν οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν τις μεταγραφές, τα ίδια λάθη θα κάνουν πάλι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: