Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Η επίμαχη φάση του 80' με την ανατροπή του Μπαμπατσιά

Κε Κωνσταντίνου πέστε μας βλέποντας την φωτογραφία... Αφού το αριστερό πόδι του αμυντικού της Δόξας είναι στο έδαφος στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, το τεντωμένο του δεξί πόσο μες στην περιοχή βρίσκεται; Μισό ή ένα μέτρο; Αν ακόμη βλέπετε το μαρκάρισμα εκτός περιοχής καλό για το ποδόσφαιρο θα ήταν να σφυρίζετε τοπικό στο νομό Αγρινίου, γιατί ο βαθμός που έχασε εξαιτίας σας σήμερα η Λαμία μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι"...

(η φωτογραφία είναι απ' την εκπομπή του Star Channel "90' χωρίς καθυστερήσεις")

7 σχόλια:

Unknown είπε...

το φάουλ δεν καταλογίζεται στο σημείο που δύναται να φτάσει το πόδι ή το χέρι του αμυνόμενου, αλλά στο σημείο που μαρκάρει αντικανονικά τον αντίπαλο. Η λήψη αποτελεί τεκμήριο πως ο επιτιθέμενος είναι εκτός περιοχής και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ είναι πέναλτι.

Παύλος Σφέτσας είπε...

Μα η ανατροπή γίνεται με το δεξί πόδι που βρίσκεται μες στην περιοχή. Με την δική σου λογική δεν υπάρχει πέναλτι γιατί το αριστερό χέρι είναι προφανώς εκτός περιοχής. Μιλάμε για εξώφθαλμη παράβαση...

Unknown είπε...

Το πόδι του αμυντικού δεν αιωρείται σαν ξένο σώμα κάπου στον χώρο αλλά ανήκει στον αμυντικό. Αν λοιπόν το πόδι του αμυντικού έχει μήκος 1 μέτρο [για παράδειγμα], ο μηρός θα βρίσκεται εκεί που είναι το σώμα του αμυντικού -εκτός περιοχής δλδ- και τα δάχτυλα [:D] μισό μέτρο μέσα στην περιοχή. Από τη στιγμή όμως που στην φώτο φαινεται ο επιτιθέμενος ότι είναι ΕΚΤΟΣ μικρής περιοχης 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή του κάνει φάουλ με το τμήμα του ποδιού του που είναι κ αυτό εκτός περιοχής [ότι κ έγινε στην πραγματικότητα δλδ] ή δεν του κάνει καθόλου φάουλ.

Θέλετε να μας πείσετε δλδ πως ο επιτιθέμενος είναι ΕΚΤΟΣ περιοχής και του κάνει πέναλτι ένα πόδι που είναι εντός περιοχής?????

Τέλος, αφού έχετε το βίντεο κ μάλιστα από αρκετά καλή θέση λήψεως, γιατί δεν το ανεβάζετε στο youtube να δουν όλοι την επίμαχη φάση?

doxale είπε...

Καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε αν πιστεύετε ότι αδικηθήκατε. Βέβαια, εγώ συμφωνώ με τον Duan και λέω πως είναι προφανές πως δεν είναι πέναλτι. Όπως επίσης, αναφέρεστε και στο γκολ του Φαν Ες ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση φαουλ και φαίνεται από το γεγονός πως κανένας δε διαμαρτύρεται.
Ξαναλέω...εσείς καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε...αυτοί που σας3 βάζουν δεν κάνουν καλά γιατί είναι μολυσμένα στοιχεία της κατηγορίας. Συνωμοτήσατε με το διάβολο της κατηγορίας και δεν καταλάβατε πως τα παιχνίδια παίζονται μέσα στο γήπεδο. Σας κάνουν να πιστεύετε πως ακόμη μπορούν να σας σώσουν, απλά και μόνο για να βγάλει η διοίκησή σας ανακοίνωση. Δεν καταλάβατε όμως πως δεν τους είσαστε πια χρήσιμοι αφού ούτε εσείς μπορέσατε να σταματήσετε τη Δόξα, η οποία, ναι, δεν ήταν καλή την Κυριακή, απλά οι πρωταθλητές ορισμένες φορές κερδίζουν και εκεί που δεν είναι καλοί.
Για τον κόσμο σας και μόνο, εύχομαι να επιστρέψετε γρήγορα στη Γ' Εθνική.

Παύλος Σφέτσας είπε...

Δεν πρόκειται φίλε Duan να σε πείσει κανείς για τίποτα, αλλά απ' την άλλη δεν μπορείς κι εσύ να μας πείσεις που είδε όλο το γήπεδο εξώφθαλμα. Η παράβαση γίνεται εντός περιοχής και δυστυχώς δεν έχω το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

KATARXIN THA ITAN KALO NA ANEVAZATE TO VIDEO GIA NA DOUME PRWTA AN YPIRXE PARAVASI.
PROFANWS EKTOS APO TO AMINTIKO EINAI KAI O EPI8ETIKOS EKTOS PERIOXIS OPOTE KAI I PARAVASI(AN YPIRXE) DEN MPOREI NA EINAI MESA .
KATALAVAINW OTI ME TIN ANAKOINOSI POU BGALATE ELPIZETE NA EPIREASETE TIN DIAITISIA GIA TON EPOMENO AGWNA SAS,ALLA DYSTIXWS GIA ESAS EXETE ME DIAFORA TIN XEIROTERI OMADA TIS KATIGORIAS KAI POLY DYSKOLA THA SWTHITE.(EGW PANTWS SAS TO EYXOMAI,OXI GIA TON LAMOGIO TON PROEDRO SAS ALLA GIA TOUS ORGANOMENOUS SAS POU EINAI ADERFIA MAS)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα επηρεάσουμε τη διαιτησία όπως εσείς?