Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση του Γυμναστικού για την αποχώρηση του Ερνάντεζ

Το Δ.Σ. του ΓΣ Λαμία μετά την εκούσια αποχώρηση του αθλητή της ομάδας OSVALDO HERNANTEZ από τις επίσημες δραστηριότητες του Συλλόγου ανακοινώνει τα εξής:

1) Η αποχώρηση του αθλητή οφείλεται σε λόγους που κατά την εκτίμησή μας απασχολούσαν από καιρό και απασχόλησαν έως και την ημέρα αποχώρησης τον αθλητή αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και πιστεύουμε ότι ο χρόνος θα αποδείξει την πραγματική αιτία αποχωρήσεώς του.
2) Η οικονομική σχέση του Συλλόγου με τον αθλητή έως και την ημέρα αποχωρήσεώς του δεν είχε εισέλθει σε ληξιπρόθεσμο στάδιο.
3) Η μη συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα της ομάδας αλλά και τους επόμενους αποφασίσθηκε από τον ίδιο ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη των πράξεών του.
4) Η διοίκηση όπως όφειλε και οφείλει να κάνει θα προστατεύσει το συμφέρον του Συλλόγου και την ιστορία του με κάθε τρόπο. Σε κάθε περίπτωση και επειδή ως άνθρωποι του αθλητισμού δεν έχουμε μάθει να λοιδορούμε κανένα, ευχαριστούμε τον αθλητή για όσα μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη.

από lamiavolley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: