Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ολοκληρώθηκε το 9ο Τουρνουά Τένις για μη Αθλητές

Το 9ο Τουρνουά Τένις για μη Αθλητές διεξήχθη από τις 13 έως τις 26 Ιουλίου 2009 στο χώρο του ΒOJO CLUB στις Ράχες, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το BOJO CLUB, με χορηγούς τους DATA GROUP, ΚΑΡΕΛΛΗΣ GROUP και χορηγό επικοινωνίας το Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ 95. Κύπελλα απονεμήθηκαν στις παρακάτω κατηγορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ σε σύνολο 32 συμμετοχών
1ος Κωνσταντόπουλος Δημήτρης
2ος Μπόγδανος Άγγελος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε σύνολο 8 συμμετοχών
1η Μακρή Μαρία
2η Τσάκαλου Μαρία
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ σε σύνολο 9 ομάδων
1η ομάδα Μανόπουλος Γιώργος με τον Μπόγδανο Άγγελο
2η ομάδα Κωνσταντόπουλος Δημήτρης με τον Μαδούρα Νίκο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ σε σύνολο 8 ομάδων
1η ομάδα Παπαγεωργίου Τάσος με την Μακρή Μαρία
2η ομάδα Μπόγδανος Άγγελος με την Ντότσια Ασημίνα
Μετά τη βράβευση των νικητών και για πρώτη φορά, απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στον ολλανδό Robert De Groot για την συνεχόμενη συμμετοχή του στο τουρνουά. Ο Robert De Groot έκλεισε τα 65 χρόνια του κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και έχει ξεχωρίσει για την πολυετή αγάπη του στο άθλημα και την προσήλωσή του στις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι.
Η πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που με τη συμμετοχή τους δίνουν κίνητρο να γίνουν περισσότεροι οι φίλοι του τένις, τους χορηγούς που ενισχύουν τη διάδοση του αθλήματος, την κ. Αριστέα Κιαμούρη για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων, το BOJO CLUB, που γιόρταζε τα 15 του χρόνια, για τη φιλοξενία, το κοινό που εμψύχωνε τους παίκτες και ανανέωσε το ραντεβού του τουρνουά για τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: