Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Στη Δ’ Εθνική ο Απόλλων Καλαμαριάς!

Η λύση στα οικονομικά προβλήματα του πολύπαθου Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν βρέθηκε εγκαίρως και από τη στιγμή που εξέπνευσε η προθεσμία της Ένωσης Σωματείων Β’ και Γ’ Εθνικής για δήλωση συμμετοχής στα εν λόγω πρωταθλήματα, οι Πόντιοι υποβιβάζονται στη Δ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ τη θέση τους στη Β’ Εθνική θα πάρει η Ρόδος, χαμένη του μπαράζ ανόδου απέναντι στον Παναιτωλικό, την περασμένη σεζόν.

Πλέον, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς θα κηρύξει πτώχευση και θα μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από τα χρέη. Με βάση τη νομοθεσία, για να ολοκληρωθεί η ειδική εκκαθάριση θα πρέπει να αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική για 30 μήνες.
«Φάνηκε ότι λίγοι αγαπάνε την ομάδα, την οποία άφησαν μόνη της», δήλωσε στον «Αθλητικό Metropolis ο εκ των μεγαλομετόχων, Παναγιώτης Σολομωνίδης, και πρόσθεσε: «Κάναμε μία τελευταία υπερπροσπάθεια, μαζί με τον κ. Χασεκίδη, τους οργανωμένους, τον Ερασιτέχνη και τον απλό κόσμο, αλλά δεν έφτανε. Κανείς άλλος δεν βοήθησε. Φυσικά και θα μείνουμε μαζί με τον αδελφό μου στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ορισμένοι επιχειρηματίες από την Καλαμαριά, μακριά οι ξένοι. Ο Απόλλωνας ποτέ δεν πεθαίνει, θα τον ξαναχτίσουμε από την αρχή, μόνο Καλαμαριώτες».
Ο πρόεδρος του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων «Ροσονέρι», Αβραάμ Περσίδης, άφησε αιχμές κατά της Πολιτείας. «Ο Απόλλωνας θα βρει και πάλι τον δρόμο του για την κατηγορία που του ανήκει και να το ξέρουν αυτοί που τον κατέστρεψαν. Η Πολιτεία βρήκε για όλες τις ομάδες λύση εκτός από τον Απόλλωνα και σίγουρα όλοι οι πολιτικοί θα πληρώσουν τις συνέπειες».

από sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: