Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι «αιώνιοι» στη Στυλίδα

Η γυάλινη πρόσοψη, η τηλεόραση και μια καρέκλα του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού στη Στυλίδα, αλλά και το τζάμι ενός λεωφορείου ήταν η αιτία να συλληφθούν τρία άτομα το απόγευμα της Τετάρτης. Όλα ξεκίνησαν όταν πούλμαν από την Κατερίνη με 50 φιλάθλους του Παναθηναϊκού μετέβαινε στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε στάση στην Στυλίδα για φαγητό κ.λ.π.

Μερικοί φίλοι των «πρασίνων» κατευθύνθηκαν στον τοπικό Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού και προέβησαν στο σπάσιμο της γυάλινης πρόσοψης, της τηλεόρασης και μια καρέκλας. Δύο μάλιστα εξ αυτών τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθαν. Στη συνέχεια φίλαθλος του Ολυμπιακού εκτόξευσε πέτρα κατά του λεωφορείου με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι.
Το πούλμαν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας στο 193ο χλμ. της Αθηνών Λαμίας και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου έγινε προσαγωγή και έλεγχος των επιβαινόντων φιλάθλων. Συνολικά συνελλήφθησαν τρία άτομα, δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Στυλίδας. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: