Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Αδελφοποίηση 4 σωματείων Τένις στην Ελλάδα

Η πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Αργυρούπολης να αδελφοποιηθούν τέσσερις όμιλοι στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα. Σ’ ένα κλίμα γιορτής που προετοίμασαν με αγάπη και μεράκι, όλοι οι φορείς του Δήμου της Αργυρούπολης και ο Όμιλός του υποδέχθηκαν τους ομίλους Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών, Φθιωτικός Ομιλος Αντισφαίρισης και Α.Ο.Α. Πατρών. Ανταλλάχθηκαν οι σημαίες των συλλόγων και κυμμάτισαν στον αττικό ουρανό. Ο αναπληρωτής γραμματέας παρουσίασε τους στόχους της αδελφοποίησης πέρα από την συνεργασία των αθλητικών δράσεων, την υποχρέωση της υπηρέτησης των στόχων της Λευκής Βίβλου που υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τον Αθλητισμό.

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τους αδελφοποιημένους συλλόγους Α.Ο. Αργυρούπολης, Α.Ο.Α. Πατρών και Σ.Α. Σερρών θα πραγματοποιήσει από 13/7 έως 19/7 ή 20/7 έως 26/7 GREEN TWINNING TENNIS CAMP στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΛΕΒΕΝΤΗ στα Καμένα Βούρλα.

Mε 11 αθλητές και αθλήτριες ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί στην κορυφαία διοργάνωση της ΕΦΟΑ, αυτή του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου στην Αθήνα.

Μεγάλη απώλεια η μη συμμετοχή της καλύτερης αθλήτριας και φαβορί για την κατηγορία στα κορίτσια, Έλενας Κορδολαίμη (16). Η Έλενα πριν από 2 εβδομάδες περίπου υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον μετατάρσιο λόγω τραυματισμού και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Της ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Αναλυτικά οι αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή:

* ΑΓΟΡΙΑ 12 : ΜΠΟΥΡΤΖΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

* ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

* ΑΓΟΡΙΑ 14: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ

* ΑΓΟΡΙΑ 16: ΧΑΒΕΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

* ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΡΑΠΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

* ΑΓΟΡΙΑ 18: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΛΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: