Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Οι αντίπαλοι του Νηρέα στην πρώτη φάση της Γ’ Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Κ.Ο.Ε. η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Ανδρών στην οποία παραβρέθηκε τετραμελής αντιπροσωπεία του Νηρέα Λαμίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Παπαδημητρίου.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους των 6 ομάδων το τριήμερο 17-19 Ιουλίου απ’ όπου περνάνε στην τελική φάση (final-6) οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Β’ Εθνική. Η λαμιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει στον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις παρακάτω ομάδες: Ξάνθη, Καβάλα, Κοζάνη, Καρδίτσα, ΟΕΑΝΑ Βόλου. Στόχος της ομάδας η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 31 Ιουλίου-1, 2 Αυγούστου με πιθανότερο τόπο διεξαγωγής την Κεφαλλονιά. Ο Νηρέας Λαμίας ζήτησε να «φέρει» την τελική φάση στην φθιωτική πρωτεύουσα αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους ιθύνοντες της Κ.Ο.Ε. εξαιτίας της ακαταλληλότητας του δημοτικού κολυμβητηρίου…

Τέλος το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00 στο δημοτικό κολυμβητήριο ο Νηρέας Λαμίας θα δώσει ένα από τα τελευταία του φιλικά τεστ (το τελευταίο εντός έδρας), ενόψει των επισήμων υποχρεώσεων του, αντιμετωπίζοντας την Καρδίτσα.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί ο διεθνής πολίστας και αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου από την ΠΕΦΟ Λαμίας για την προσφορά του στην υδατοσφαίριση καθώς και οι χορηγοί της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Νηρέα κάνει κάλεσμα τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας να προσέλθει στο κολυμβητήριο το Σάββατο για να δει από κοντά και να χειροκροτήσει την ομάδα της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: