Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αισιοδοξία στις τάξεις των Εθνικών μας ομάδων ενόψει European League

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των Εθνικών μας ομάδων του βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών όσον αφορά τα αποτελέσματα στο επικείμενο European League που διοργανώνεται στην πόλη της Λαμίας το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Ηλία Παλιαλέξη, στην οποία συμμετείχαν το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μαργαρίτης, ο προπονητής της ομάδας των Ανδρών, Κώστας Αρσενιάδης, ο αναπληρωτής προπονητής της ομάδας των γυναικών, Γιώργος Οικονομίδης, ο πασαδόρος Σάκης Ψάρρας και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Σοφία Δρούγκα.
Ο Ηλίας Παλιαλέξης καλωσόρισε τις ομάδες στη Λαμία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η διοργάνωση του European League αποδεικνύει πως "το βόλεϊ έχει βαθιές ρίζες στην πόλη", τόνισε και έκανε έκκληση στον λαμιώτικο κόσμο να συμπαρασταθεί των εθνικών μας ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες την συνέντευξη στις δηλώσεις τους ευχαρίστησαν τον Δήμο και όλου τους φορείς για την φιλοξενία.
Ο Θανάσης Μαργαρίτης δήλωσε πως η Λαμία έχει βοηθήσει πολύ την Ομοσπονδία και διαθέτει πάντα "ζεστή υποδοχή". Το European League επισήμανε πως είναι μια καλή ευκαιρία να δωθούν παιχνίδια και στην περιφέρεια ώστε να δουν οι θεατές αγώνες υψηλού επιπέδου.
Απ' την πλευρά του ο Κώστας Αρσενιάδης εξέφρασε την ελπίδα του πως αυτό που ακολουθεί "θα είναι ένα καλό διήμερο". Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός και για την πόλη αφού οι θεατές θα παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι δύο δυνατές ομάδες, όπως η Σερβία και η Γερμανία. "Οι στόχοι", ξεκαθάρισε, "είναι περιορισμένοι λόγω τραυματισμών. Πρώτος στόχος παραμένει το Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας" και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το "παρών" στο γήπεδο.
"Η Λαμία έχει καθιερωθεί ως η πόλη του βόλεϊ", ξεκίνησε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Οικονομίδης. Σε ό,τι αφορά τους αγώνες υποσχέθηκε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια απέναντι σε μια "υπερδύναμη" όπως η Σερβία, ενώ δήλωσε πως το βάρος έχει πέσει στην Μεσογειακή ομάδα.
Ο πασαδόρος της Εθνικής Ανδρών, Σάκης Ψάρρας, δήλωσε ευχαριστημένος που βρίσκεται στη Λαμία με το ζεστό κοινό της, το οποίο γνωρίζει όπως είπε απ' όταν έρχεται ως αντίπαλος του Γυμναστικού. "Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε θέαμα σ' ένα γεμάτο γήπεδο", τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στον Γυμναστικό λέγοντας πως το μοντέλο πόλη-Δήμος-ομάδα είναι συστατικό επιτυχίας.
Στον Γυμναστικό αναφέρθηκε και η Σοφία Δρούγκα που εξέφρασε την ελπίδα κάποια μέρα να δει στη Λαμία και γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: