Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων Λαμίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Σ.Φ. Λαμίας διαχρονικά ήταν μπροστάρης σε όλες τις διοικητικές εξελίξεις που συνέβησαν στην ομάδα μας, προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον των εκάστοτε μελών του. Γι’ αυτό άλλωστε παραμένει μια συμπαγής ομάδα ανθρώπων που από το 1992 ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα ραντεβού και σε όλα τα γήπεδα, όχι μόνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας, αλλά και των άλλων ομάδων της πόλης, θέλοντας ο αθλητισμός στην πόλη μας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Όπως πέρυσι αναλάβαμε τον ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία με σκοπό την καλύτερη δυνατή λύση, έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε το ίδιο με μοναδικό σκοπό κανένας να μην παίξει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας. Σαν Σύνδεσμος ο σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε έναν στρατό, γι’ αυτό και ποτέ δεν έχουμε υποχρεώσει κανένα μέλος μας να μας ακολουθήσει με το ζόρι στα εκτός έδρας παιχνίδια, ούτε στα εντός να καθίσει και να φωνάξει μαζί μας. Εξάλλου μέσα στον Σύνδεσμο υπάρχουν άτομα κάθε ηλικίας και δεν μπορεί ένας 15χρονος να έχει την ίδια ζωή και υποχρεώσεις με έναν 40χρονο. Όλα τα μέλη του Συνδέσμου «παλεύουμε» για τον ΑΣ Λαμία με σκοπό να δούμε την ομάδα μας ψηλά και κανένας δεν κοιτάζει το προσωπικό του όφελος μέσω της ομάδας.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις της τελευταίας χρονιάς και των τελευταίων ημερών ας ψάξουν κάποιοι αλλού για θέματα και ας κοιταχτούν στον καθρέπτη να αναρωτηθούν γιατί τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει στεριώσει ένα διοικητικό σχήμα στην ομάδα μας και να μην ρίχνουν τις ευθύνες στον μικρότερο κρίκο της αλυσίδας αυτής της ομάδας προσπαθώντας να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες. Εμείς δηλώνουμε ότι θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της Λαμίας χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: