Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Οι «Μυρμιδόνες» του Δομοκού

Στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Λαμίας, κ. Λευτέρη Παπαδημητρίου, παραδόθηκε αθλητικό υλικό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, που εξασφαλίστηκε απ’ την ΕΠΟ, στους φυλακισμένους συμπολίτες μας στις φυλακές Δομοκού, για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας με την ονομασία «Μυρμιδόνες» στις ελεύθερες ώρες τους. Με αυτό τον τρόπο δικαιώνεται το αίτημα των κρατουμένων που είχε γίνει γνωστό στην συνέλευση της ΕΠΣΦ για την πιθανή αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΦ ευχαριστεί τόσο το ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού για την πρωτοβουλία του, όσο και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, για την ευγενική του προσφορά. Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Διοικητικό Συνβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ομόλογό του στην ΕΠΣΦ, κ. Δημήτρη Κουτρομάνο.

Αποστολή αθλητικού υλικού προγραμματίζεται και σε αστυνομικά τμήματα του νομού ως ένδειξη άριστης συνεργασίας και πολύχρονης προσφοράς των αστυνομικών στα γήπεδα κατά την διάρκεια των αγώνων. Η Ποδοσφαιρική Ένωση του νομού μας έχει στα σκαριά και σειρά φιλικών αγώνων, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν σε άτομα με ειδικές ικανότητες και ιδρύματα της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: