Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ο μυστηριώδης κ. Παπαγεωργίου…

Με δύο τηλεφωνικές του παρεμβάσεις σε τοπικό ραδιόφωνο ο εκ Βελγίου Λαμιώτης επιχειρηματίας, κ. Παπαγεωργίου, έκανε γνωστό την Πέμπτη και την Παρασκευή ότι θέλει όσο τίποτα να αναλάβει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας. Χωρίς όνομα, παρά μόνο με το επίθετο τροφοδότησε τροφή για σενάρια, που ουδείς γνωρίζει το κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής τόνισε πως δεν είναι φάντασμα και προανήγγειλε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του μετά τις 20 Ιουνίου. Αποκάλυψε μάλιστα πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαλκιά. Το σίγουρο είναι πως οι όποιες βιαστικές κρίσεις που ακούγονται θα ήταν επικίνδυνες είτε προς την πλευρά του ότι μιλάμε για ανοησίες, είτε μιλάμε για την άποψη που ακούστηκε να μην μπει κανείς στο δρόμο κάποιου, που προλάβαμε να τον πούμε Γιάννη.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Νίκο Χαλκιά με σκοπό να διαλευκανθεί το τοπίο.

Κε Χαλκιά γνωρίζετε τον κ. Παπαγεωργίου;

Όχι, δεν τον γνωρίζω.

Πάντως αυτός επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί σας…

Ναι, με πήρε τηλέφωνο.

Θέλετε να μας πείτε τι ειπώθηκε στην μεταξύ σας επικοινωνία;

Την Τετάρτη το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν με ενημέρωσε ο κ. Περιβολιώτης. Του απάντησα όχι και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας. Του απάντησα ότι προτιμώ πως για ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην μιλώ με κάποιον άγνωστο απ’ τη στιγμή που μάλιστα το τηλέφωνό του ήταν με απόκρυψη. Μου απάντησε πως είναι στο Βέλγιο και θα είναι σύντομα στη Λαμία. Του είπα, μιας κι έχει το κινητό μου και εφόσον θα έρθει, να γίνει κάποιο ραντεβού στα γραφεία, όπου εκεί θα βρίσκεται κι ο συνέταιρός μου. Πέραν αυτής δε έχω καμιά άλλη συνομιλία μαζί του.

Εσείς θα συνεργαστείτε μαζί του;

Για μας ο κάθε επιχειρηματίας είναι ευπρόσδεκτος να κουβεντιάσουμε. Να δούμε αν έχει τα εχέγγυα να μην καταντήσει και πάλι η ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης, πολύ ευχαρίστως. Δεν βάζουμε φραγμούς σε κανένα, με την προϋπόθεση οι συζητήσεις να γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ με μας που την έχουμε στα χέρια μας και όχι σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές εν αγνοία μας, που προσωπικά τις θεωρώ γελοιότητες. Η Λαμία έχει διοίκηση, μετόχους, καταστατικό και γραφεία όπου μπορεί όποιος θέλει και ενδιαφέρεται να έρθει να κουβεντιάσουμε τα πάντα και να συμβάλουμε στο καλύτερο που αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Απ’ ότι τον ακούμε, δείχνει αποφασισμένος στις δηλώσεις του…

Το θέμα είναι πως οι δηλώσεις δεν βοηθούν την ομάδα μας και επιμένω πάντα πως με σοβαρές συναντήσεις στα γραφεία μπορεί να δημιουργηθεί κάτι καλό για την ομάδα της πόλης μας.

Σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή;

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στη Δ’ Εθνική κι ο επίσημος βαθμολογικός πίνακας της Γ’ θα επικυρωθεί μες στο μήνα. Απ’ ότι ξέρω μετά τη γενική συνέλευση που έγινε στην ΕΠΑΕ, ομόφωνα όλοι οι Πρόεδροι των ομάδων της Γ’ εθνικής δεν θέλουν να καταργηθεί η κατηγορία, τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτό δίνει κουράγιο σε εμάς της διοίκησης ότι η ομάδα αν ανέβει από τη Δ’ στη Γ’ δεν θα ταλαιπωρηθεί στο υποτιθέμενο περιφερειακό που θα δημιουργούνταν, όπως επίσης αναμένουμε το αυριανό ΔΣ της ΕΠΟ κι από κει κι έπειτα θα περιμένουμε τον ερασιτέχνη του ΑΣ Λαμία να πάρουμε τις αποφάσεις μας, τις οποίες θα ανακοινώσουμε με δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: