Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Αναβολή στην λύση...

Για τις 6 Ιουλίου αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΣ Λαμία στις 20:30, στα γραφεία της ΕΠΣΦ, αφού κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής δεν υπήρξε απαρτία για 3 άτομα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση. Πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα στις 6 Ιουλίου όταν και υπάρξει Γενική Συνέλευση και χωρίς απαρτία. Εκ μέρους της Νομαρχίας στην Συνέλευση το "παρών" έδωσε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.
Ο Κ. Κουτσογιαννακόπουλος ζήτησε να σταματήσει η παραφιλολογία που εμποδίζει τους ενδεχόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας. "Απευθυνθήκαμε στους πάντες", τόνισε για να διαπιστώσει: "Αν κάτι τρώει αυτό τον τόπο, και ειδικά αυτή την ομάδα είναι οι σκιαμαχίες. Όποιος έχει άποψη να την καταθέτει δημόσια και τεκμηριωμένα", ξεκαθάρισε.
Ο Νίκος Τσιλαλής πρότεινε να συσταθεί μια επιτροπή που θα επισκεφθεί τους επίσημους φορείς του τόπου. Αποκάλυψε ακόμη πως ο Σπύρος Καγκαράς είχε κλείσει προπονητή την Πέμπτη το μεσημέρι και το βράδυ του "έκοψε τα πόδια" -όπως χαρακτηριστικά είπε- όταν του ανακοίνωσε ότι δεν κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο.
Στις δηλώσεις του στον Τύπο ο Ν. Τσιλαλής τόνισε: "Δεν ξέρω τι συνέβη με τον κ. Καγκαρά. Είχε μιλήσει με προπονητή και παίκτες. Στις 22:00 τα πάντα άλλαξαν. Θα φτιαχτεί μια επιτροπή από τους κ.κ. Παλιαλέξη και Κουτσογιαννακόπουλο, πρώτα απ' όλα μην τυχόν και πειστεί ο κ. Καγκαράς. Το όνομα Παπαγεωργίου έδρασε ανασταλτικά στις εξελίξεις της Λαμίας".
Το κλίμα την Παρασκευή ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμο, κι ας υπήρξαν οι λίγες στιγμές έντασης μεταξύ των παρευρισκομένων. Άλλωστε όλοι ήξεραν πως λύση δεν θα βρισκόταν την Παρασκευή, με δεδομένο την ανυπαρξία ψηφοδελτίου ενδιαφερόμενου. Οι δήθεν επιχειρηματίες της τελευταίας στιγμής δεν εμφανίστηκαν ποτέ και μαζί τους κρύφτηκαν κι αυτοί που τους προμόταραν. Άλλωστε, και πάλι θα μιλούν για την γνωστή -και μοναδική- τους αγάπη για την ομάδα. Αλήθεια, που ήταν την Παρασκευή ο "σωτήρας" της Λαμίας να ξανα-μιλήσει για ανευθυνότητα; Που βρίσκεται ο δήθεν μεγαλοεπιχειρηματίας, που κανείς δεν μπορεί να βρει την έδρα της επιχείρησής του;
Πριν εκτεθεί κάποιος καλό θα είναι να σκέφτεται τα αποτελέσματα των δράσεών του και να μην γεμίζει τον κόσμο με φρούδες ελπίδες. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ απλά. Έχεις λεφτά για ξόδεμα, ασχολείσαι. Κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά ξέρεις που να απευθυνθείς. Η Λαμία είναι μαγαζί γωνία για να παίζουν μερικοί με τις τύχες της. Είναι αδιανόητο να παρακαλά η Λαμία τον οποιονδήποτε να ασχοληθεί μαζί της. Στην ανυποληψία έφτασε απ' τους ίδιους, και τους ίδιους, και τους ίδιους... Αφήστε την επιτέλους να ανασάνει, να ανοίξει τα φτερά της για παραπάνω, πέρα απ' το τοπικό επίπεδο. Χορτάσαμε Προέδρους και σωτήρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: