Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Έτοιμος ο Νηρέας

Tο τελευταίο του εντός έδρας τεστ ενόψει των επισήμων υποχρεώσεων του έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, στο δημοτικό κολυμβητήριο, η ανδρική ομάδα πόλο του Νηρέας Λαμίας αντιμετωπίζοντας την Καρδίτσα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σ’ ένα μονόλογο για την λαμιώτικη ομάδα που έδειξε ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο 20 μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το τελικό σκορ 20-3 έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας, κ. Ζουμπουλιά Σωτήρη να ‘τσεκαρει’ και τους μικρούς της ομάδας.

Όλοι πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στην α’ φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο στις 17-19 Ιουλίου. Ο Νηρέας δείχνει ικανός και σοβαρός να πετύχει το όνειρο της ανόδου στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο διεθνής πολίστας και αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου από την ΠΕΦΟ Λαμίας για την προσφορά του στην υδατοσφαίριση καθώς και οι χορηγοί της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Νηρέα με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας για την έντονη παρουσία του στις εξέδρες του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: