Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Νηρέας - Ηλυσιακός 12-11

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Νηρέα Λάμιας φιλοξένησε το σαββατοκύριακο την αντίστοιχη ομάδα του Ηλυσιακού στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που διεξάγεται τον Ιούνιο. Η εμφάνιση της λαμιώτικης ομάδας γέμισε με αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συλλόγου κάνοντάς τους να ελπίζουν βάσιμα πως με την σκληρή δουλειά θα κατακτηθεί μια εκ των δυο προνομιούχων θέσεων ανόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που θα φέρει την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Νηρέα στα σαλόνια της Α2.
Στο φιλικό τεστ που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου η Λαμιώτικη ομάδα νίκησε 12-11 την αντίστοιχη του Ηλυσιακού σ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα της διοίκησης.
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα και οι σκόρερ: 2-2, 3-3, 4-5, 4-2
ΝΗΡΕΑΣ: Σιδηροπούλου Κατερίνα 3, Χατζέλη Χρύσα 1, Κυροδήμου Κατερίνα 2, Παπαγρηγορίου Ειρήνη 1, Αθανασιάδου Κάτια 2, Βαρθολομαίου Ελ. 2, Παλαιοδήμου Τούλα 1.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την παρουσία του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας καθώς και τους χορηγούς: ταξιδιωτικό γραφείο Θεοδωρόπουλος, ξενοδοχείο Απολλώνιο, Απτάλικο και Chicken House για την υποστήριξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: