Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Δηλώσεις απ' την Πρέβεζα

Δηλώσεις Δρακόπουλου: "Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει έναν ακόμη τελικό. Το ματς ξέραμε θα είναι δύσκολο εξαρχής γι’αυτό και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δε μπήκε δυνατά αλλά στο δεύτερο ξυπνήσαμε και είμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Έχουμε να δώσουμε ακόμη δύσκολα παιχνίδια, όμως είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα τα καταφέρει". Ο τεχνικός του ΠΑΣ κλείνοντας επισήμανε: "Το μυαλό μας πλέον είναι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης και παρά τις απουσίες και τις σημερινές κόκκινες θα πρέπει να παλέχουμε και να πάρουμε άλλους 3 καθοριστικούς βαθμούς".
Να σημειώσουμε πως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο κ.Τσούτσης και ο κ.Κατσιμπόκης πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδας και μοίραζαν συγχαρητήρια στου παίκτες.

Δηλώσεις Γαρδικιώτη: "Μπορεί σήμερα (σ.σ. Κυριακή) να χάσαμε αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Όσο η Λαμία θα έχει μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία και παραμονή στη Γ΄Εθνική εμείς θα παλεύουμε. Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε. Η Πρέβεζα στο δεύτερο μπήκε πιο δυνατά από μας και δίκαια κέρδισε αν και στο τέλος αν είμασταν λιγάκι τυχεροί θα είχαμε φτάσει στο γκολ".

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΑΜΙΑ 1-0, Στιγμιότυπα
* Χτύπημα εκτός φάσης από Χιούζ και αποβολή στο 90′
* 89′ Αποβολή και για Μηλιώνη για διαμαρτυρία
* Αποβολή του σκόρερ Λαγού στο 88′ για ανάρμοστη συμπεριφορά
* Γκολ για την Πρέβεζα με τον Λαγό στο 58′ και….1-0

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζάχος, Χρέντσαρ, Μάρκος, Χήρας, Δράκος, Παρασκευόπουλος, Μπόλος (54’ Γκαρασίνο), Ελευθεριάδης (80’ Λαζαρίδης), Χαϊδάκης (72’ Κοττίκας), Λαγός, Μηλιώνης.
ΛΑΜΙΑ: Κόσογλου, Δασκαλάκης, Βιτζέκας, Χουλιάρης, Μέντης, Μεσιακάρης, Γεωργίου, Χιούζ, Κωστής (56΄Στανοζέβσκι), Σόμπτζακ (74’ Μήτρου), Ντέρτσας (56’ Χατζής).

από prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: