Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Πιο νόστιμη η... "σούπα" στο δεύτερο ημίχρονο

Βλέποντας κάποιος την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα περίμενε καλύτερο θέαμα απ' αυτό που παρακολούθησε στο γήπεδο της Δαμάστας, στο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική ανάμεσα στον τοπικό Πανδαμαστιακό και τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Σπερχειάδας. Ελάχιστες οι καλές φάσεις σε ένα πρώτο ημίχρονο-σούπα, βελτιωμένοι οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο.
Πρώτη καλή στιγμή γι' αυτούς στο 14' με το σουτ του Παπαθανάση να αποκρούεται με δυσκολία απ' τον Γραβάνη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 19' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαντζάκου που απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Κοκονδύνης. Ο τελευταίος υπέπεσε σε -παραλίγο- τραγικό σφάλμα στο 29' αφού έχασε την μπάλα μετά από σέντρα, αυτή κατέληξε στον Τσίκα ο οποίος έπιασε ένα άστοχο σουτ, όπως κι ο Μαρματζάκος στην εξέλιξη της φάσης.
Οι οδηγίες του Λάκη Παπανικολάου στο ημίχρονο φαίνεται πως έπιασαν τόπο καθώς τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Επίσκοπος εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέλλιος Χ. πήρε εξ επαφής την κεφαλιά, με τον Γραβάνη να αποκρούει ενστικτωδώς. Νέα καλή στιγμή στο 60' με τον Χριστόπουλο να σεντράρει και τον Λέντα να παίρνει μόνος του την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Πανδαμαστιακού.
Ακόμη μια χαμένη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 64' όταν μετά από σέντρα του Λέντα ο Χριστόπουλος στόπαρε την μπάλα στο πίσω δοκάρι, αλλά αφύλακτος απέναντι απ' το τέρμα άργησε πολύ να σουτάρει, κι όταν το έκανε, έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Το σκορ πάντως δεν άνοιξε από οργανωμένη επίθεση αλλά από προσωπική ενέργεια του Επίσκοπου, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και λίγο πριν πλασάρει τον Γραβάνη, ο Μυλωνάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1 69', στην προσπάθειά του να διώξει.
Πριν το 0-2 προηγήθηκαν δύο καλά σουτ του Μπούσιου στο 76' και 77' και τελικά στο 80' ο Ατρόμητος Σπερχειάδας διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Χριστόπουλος σέντραρε από δεξιά κι ο Λέντας με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-2, "κλειδώνοντας" παράλληλα τους τρεις βαθμούς για την πρωτοπόρο ομάδα της πρώτης κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Αξιοσημείωτη στιγμή στο 82' όταν ο Τσίκας αποχώρησε τραυματίας για τον Πανδαμαστιακό, με τον προπονητή της ομάδας να μην έχει παίκτη στον πάγκο να κάνει ακόμη μία αλλαγή, κι έτσι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες.

ΠΑΝΔΑΜΑΣΤΙΑΚΟΣ (Γ.Ντζίνης): Γραβάνης, Παρδάλης, Τσίκας, Μαρμαντζάκος, Ρουμελιώτης, Μυλωνάς, Δημητρέλης (66' Μαντές), Σπαθούλας, Σκέμπης, Ζαρκετάν (28' Χαϊδής Κ.), Τσακλίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ (Λ.Παπανικολάου): Κοκονδύνης, Γεροκώστας (79' Πόρρος), Παπαθανάσης, Σαϊνης (63' Ψυχογιός), Λέντας, Βέλλιος Χ, Βέλλιος Π. (32' Μπούσιος), Ζησόπουλος, Μασιάλας, Επίσκοπος, Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: