Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Συνεχίζει το κοινωνικό έργο ο Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας

Επίσκεψη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων πραγματοποίησε την Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο και παράλληλα πως ο αθλητισμός έχει σημαντικό μέρισμα στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.
Εκπρόσωποι του Συνδέσμου μίλησαν με τα παιδιά, άκουσαν τα προβλήματά τους και στην συνέχεια τους δόθηκαν μικρά δώρα, όπως παντόφλες, αλλά και ένα συμβολικό ποσό για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών, καθώς και ημερολόγια του Συνδέσμου.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κώστας Μαυριδάκης τόνισε: “Ήταν μια απ’ τις δεσμεύσεις μας από την ίδρυση του Συνδέσμου που υλοποιούμε, μετά και τον χορό που πραγματοποιήσαμε όπου είχαμε πει πως ένα συμβολικό ποσό απ’ την λαχειοφόρο αγορά θα πάει στα παιδιά. Δεν θέλαμε να τα επισκεφθούμε κατά την διάρκεια των εορτών, τότε που τα θυμούνται όλοι, και το κάναμε τώρα σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Τσιλογιάννη.
Ήρθαμε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) να δώσουμε χαρά στα παιδιά και παράλληλα να γνωριστούμε. Συζητήσαμε για να μάθουμε τα προβλήματα που τα ταλανίζουν, ώστε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας. Πρέπει να γίνονται τέτοιες κινήσεις από αθλητικά σωματεία και εμείς κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: