Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Τέλος από τον ΓΣ Λαμία ο Ερνάντεζ!

Παρελθόν από την ομάδα του ΓΣ Λαμία αποτελεί το μεγάλο του όπλο ο Οσβάλντο Ερνάντεζ σύμφωνα με πληροφορίες του sportreport.gr! Ο Κουβανός σούπερ σταρ ο οποίος ήρθε μετά βαϊων και κλάδων στην φθιωτική πρωτεύουσα το περασμένο καλοκαίρι, δεν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς στον ΓΣ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 39χρονος διαγώνιος αφήνει τον ΓΣ χωρίς διαγώνιο και το μόνο που μπορεί να κάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είναι να χρησιμοποιήσει τον Θοδωρή Παπαθωμόπουλο, όπως έχει γίνει άλλωστε φέτος σε κάποια παιχνίδια που απουσίαζε ο Κουβανός λόγω τραυματισμού.

Για να γίνει αντιληπτό το πόσο ουσιαστική είναι η απουσία του Οσβάλντο που έμεινε εκτός από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΑΟ Κηφισσιάς στο "Ζηρίνειο" και ήρθε η ήττα με 3-1, αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στα προσωπικά στατιστικά του Κουβανού. Ο Οσβάλντο με 338 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ του ΓΣ την φετινή περίοδο και 2ος του πρωταθλήματος πίσω από τον Ζοέλ Μοντέιρο του ΑΟ Κηφισσιάς. Συν του παραπάνω είναι 2ος στην κατάταξη του πρωταθλήματος όσον αφορά τα τελειώματα των φάσεων. Όπως αντιλαμβάνεστε μετά την αποχώρηση του από την ομάδα (οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί) αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, που ο κόουτς της ομάδας καλείται να καλύψει εκ των έσω.

από sportreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: