Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Τέλος ο Καραγιάννης από τα Τρίκαλα!

Απ' το τηλέφωνο έμαθε ο Βάιος Καραγιάννης ότι τελείωσε από την Τρικάλων, την οποία οδηγούσε μέχρι πρότινος στην άνοδο στην Γ' Εθνική. Αυτό δεν φαίνεται πως άφηνε ικανοποιημένους τους ιθύνοντες στην ομάδα της Θεσσαλίας, οι οποίοι αιφνιδίως... τον τελείωσαν.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Τρικάλων αναφέρει τα εξής: "Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βάιο Καραγιάννη και τον συνεργάτη του Γιάννη Μάγγο. Οι λόγοι της απόφασης αυτής έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο ΑΟΤ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο ΑΟ Τρίκαλα ευχαριστεί και δημόσια το μέχρι σήμερα τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Καραγιάννη και Μάγγου για την συνεργασία τους στα Τρίκαλα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει και πάλι ο Βασίλης Σιούτας, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και είναι πάντα κοντά στην ομάδα".


Έκπληκτος δήλωσε ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Τρικάλων Βάιος Καραγιάννης: "Έτσι αποφάσισε η διοίκηση, τι να κάνουμε τώρα; Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το ήξερα, τηλεφωνικά λύθηκε η συνεργασία μας. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έπεσα από τα σύννεφα! Ευχαριστώ κι εγώ την ομάδα για την συνεργασία που είχαμε, καθώς και τους παίκτες. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδα της ομάδας δεν κρύβεται. Την αξία της την κρίνει η θέση της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: