Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Αισιόδοξος ο Λ.Γαρδικιώτης, να "πετάξουμε την καραμέλα της διαιτησίας", είπε ο Ν.Χαλκιάς

Ευδιάθετος αλλά και αρκετά αισιόδοξος για το παιχνίδι της Κυριακής στην Πρέβεζα παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας Λεωνίδας Γαρδικιώτης, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο κόουτς αφού τόνισε αρχικά πως ο ένας βαθμός δεν είναι καταδικαστικός, ανέφερε στην συνέχεια πως είναι καλή και η ισοπαλία, η οποία ωστόσο θα αφήσει άπαντες ανικανοποίητους.
Επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, στην προετοιμασία της για το ματς, με τους πολλούς τραυματίες, αλλά παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι "κυανόλευκοι" μπορούν να τα καταφέρουν. Μάλιστα τόνισε σε όλους τους τόνους ότι θα παίζουν πάντα οι πιο έτοιμοι, που έχουν δείξει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν.
Απέφυγε να πει αν υπάρχει "οργανωμένο σχέδιο" απ' τη διαιτησία κατά της Λαμίας και έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του για μια ακόμη αγωνιστική την Κυριακή κόντρα στην Πρέβεζα. Αυτός είπε πως "δίνει φτερά. Αυτό έκανε και την Κυριακή στη Θέρμη".

"Ούτε δόλος υπάρχει, ούτε κυνηγά κανείς τη Λαμία"

Απ' την πλευρά του ο Πρόεδρος της Λαμίας, Νίκος Χαλκιάς, δήλωσε ευχαριστημένος απ' την απόδοση της ομάδας στους τελευταίους τρεις αγώνες και αισιόδοξος ότι αυτή θα παραμείνει στην κατηγορία. Στην συνέχεια κάλεσε άπαντες να "πετάξουν την καραμέλα της διαιτησίας". Τους δύο μήνες που βρίσκεται στην ομάδα τόνισε πως η ομάδα αδικήθηκε μόνο από τη Δόξα Δράμας.
"Ούτε δόλος υπάρχει, ούτε κυνηγά κανείς τη Λαμία", συνέχισε για να καταλήξει λέγοντας ότι "όταν η ομάδα αποδίδει τα αναμενόμενα δεν φοβόμαστε τίποτα". Βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους έδωσαν το "παρών" στη Θέρμη, λέγοντας πως "τους περιμένουμε και στην Πρέβεζα".
Η διοίκηση όπως είπε στηρίζει άπαντες τους ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό έγινε και με το πριμ νίκης που έλαβαν οι παίκτες μετά τη Θέρμη, παρόλο την ισοπαλία.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν...


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας διοργανώνει εκδρομή για την Πρέβεζα. Πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου (Καραϊσκάκη 46, τηλ. 2231050434) 17.00-21-00.
Επίσης συγχαρητήρια επιστολή προς την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε σήμερα η Π.Α.Ε. με την ευκαιρία της κατάκτησης του φετινού τίτλου στη SUPERLEAGUE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: