Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Στην Α1 ο Ηρακλής Ροδίτσας

Το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας κατέκτησε ο Ηρακλής Ροδίτσας έναντι του Προμηθέα με το «χρυσό» γκολ του Μαραζώπουλου, που του έδωσε την άνοδο στην Α1 κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής έδειξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να το θέλει περισσότερο σε αντίθεση με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας της Στυλίδας, που στην πλειοψηφία τους βρέθηκαν σε κακή μέρα.
Αυτό φάνηκε κι απ’ το πόσο δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι «μπλε» με την πρώτη χαμένη ευκαιρία τους μόλις στο 1’. Ο Μαραζώπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Κατζέλα μες στην περιοχή κι από δεξιά. Ο τελευταίος έπιασε ένα συρτό σουτ που μπλόκαρε στην κλειστή γωνία ο Λαμπαδάρης.
Η απάντηση των «πορτοκαλί» ήρθε στο 10’ με τον Καπούλα ο οποίος δέχτηκε την κάθετη απ’ τον Στόκα. Ο πρώτος μπήκε στην περιοχή από αριστερά κι από πλάγια θέση έκανε το ευθύβολο σουτ στην δεξιά γωνία του Τσεκούρα, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 34’ μεγάλη ευκαιρία για τον τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή με τον Βέλλιο ο οποίος από θέση δεξιού εξτρέμ επιχείρησε τη σέντρα σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον Μαραζώπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τα δοκάρια δεν άφησαν αναπάντητα οι φιλοξενούμενοι στο 41’. Ο Πίρκο κέρδισε την μπάλα λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή κι από δεξιά, αλλά το δυνατό σουτ με το κουντεπιέ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Τσεκούρα.
Ένα λεπτό αργότερα έλαβε χώρα η φάση που έκρινε τον τίτλο και την άνοδο. Ο Ακρίβος σέντραρε από δεξιά στο ύψος του πέναλτι για τον Μαραζώπουλο, ο οποίος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Λαμπαδάρη για το 1-0.
Οι παίκτες του Προμηθέα σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια δεν κατάφεραν να φανούν δημιουργικοί, παρά μόνο στο 65’ με τον Καπούλα που έκλεψε την μπάλα κι επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, με τον Τσεκούρα να μπλοκάρει.
Αντίθετα ο Ηρακλής Ροδίτσας είχε δύο καλές στιγμές στο 78’ και 79’ με Ντάτη και Ακρίβο αντίστοιχα. Παρόλα αυτά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Μαραζώπουλου ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του την πολυπόθητη άνοδο στην πρώτη τη τάξει τοπική μας κατηγορία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣ (Θ. Μαραζώπουλος): Τσεκούρας Π., Δρόσος, Τσεκούρας Ν., Γιαννούτσος, Μίχος, Τσιμπούκας, Τζανετάκος, Ντάτης, Καντζέλας (33’ Ακρίβος -92’ Σκέντζος), Μαραζώπουλος, Βέλλιος (85’ Κουτσοχάνος)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ν. Μίτροβιτς): Λαμπαδάρης, Τσιλίκας, Κουφιώτης, Χουλιάρας, Καραβασίλης, Πίρκο (74’ Γκέγκα Ν.), Λιανός, Βαρυπάτης (77’ Μίχας), Σπανόπουλος (54’ Φαλάρας), Στόκας, Καπούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: