Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Μηνύσεις και ένσταση κατά της Λαμίας απ' τον Εθνικό Φιλιππιάδας!

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και ένσταση κατά της ομάδας της Λαμίας αναμένεται να καταθέσει ο Εθνικός Φιλιππιάδας σήμερα, όπως διεμήνυσε ο Πρόεδρός του Βασίλης Τσώλης στο prevezasports.gr. Ο κ. Τσώλης κάνει λόγο για στημένα επεισόδια που στόχο είχαν την τρομοκράτηση των παικτών της ομάδας.
"Στο σημερινό (σ.σ. Κυριακή) παιχνίδι του ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας στην Λαμία πριν την έναρξη του παιχνιδιού και κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο η ομάδα κατά την είσοδο της δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Λαμίας και οι ποδοσφαιριστές μας χτυπήθηκαν με γροθιές, κλωτσιές και κροτίδες. Αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. Κυριακή) δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ένα συνηθισμένο γεγονός που συμβαίνει, αλλά ήταν μια στημένη ενέδρα σε βάρος του Εθνικού, διότι οι 25-30 (φίλαθλοι), περίμεναν την αποστολή, άφησαν να μπουν εντός του γηπέδου οι μισοί ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια έκλεισαν την κεντρική είσοδο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Εθνικού έμειναν εκτός γηπέδου. Αυτοί οι επτά ποδοσφαιριστές δέχτηκαν επίθεση και ξυλοκοπηθήκαν ανελέητα από τους οπαδούς της Λαμίας και ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Θεόδωρος Παλιάγκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και το κλίμα τρομοκρατίας που είχε δημιουργηθεί πριν από το παιχνίδι ήταν αδύνατον οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο. Αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη και θα υποβάλουμε μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου και θα κάνουμε ένσταση σε βάρος της Λαμίας λόγω το ότι δεν της έχουν αφαιρεθεί οι βαθμοί από τα παιχνίδια που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Δυστυχώς όμως τα παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική δεν κερδίζονται στα γήπεδα αλλά σε κάποια γραφεία με διοικητικές αποφάσεις."
Απ' την πλευρά του ο Θοδωρής Παλιάγκας τόνισε χαρακτηριστικά: "Μόλις φτάσαμε στο γήπεδο μας περίμεναν μέσα από την κεντρική είσοδο των αποδυτηρίων περίπου 50 οπαδοί της Λαμίας. Μόλις μπήκα εγώ και άλλοι έξι συμπαίκτες μου η πόρτα έκλεισε και δεχτήκαμε επίθεση με γροθιές, κλωτσιές, φτυσίματα και κροτίδες. Μια κροτίδα με βρήκε στο κεφάλι μου και έπεσα κάτω ενώ οι φόρμες μας κάηκαν από τις κροτίδες που μας έριχναν. Εγώ τραυματισμένος μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και λογικό ήταν να μην αγωνιστώ αν και ήμουν στην αρχική εντεκάδα. Δυστυχώς είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου καριέρα που βλέπω να γίνονται τέτοια έκτροπα και οι υπεύθυνοι όποιοι και αν είναι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: