Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας για τον Μακεδονικό

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας κ. Λεωνίδας Γαρδικιώτης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στον αγώνα με το Μακεδονικό, ο οποίος σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος, ενώ στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου τον οποίο παρακολούθησε διαπίστωσε ότι είναι μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.
Με φιλικό αγώνα με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με το Μακεδονικό. Ο Βιτζέκας ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για εξετάσεις θα ξεκινήσει προπονήσεις από αύριο.
Ευχές με την ευκαιρία των εορτών έλαβε μέχρι τώρα η Π.Α.Ε. από Αστέρα Τρίπολης, Καστοριά, Π.Σ.Α.Π. και Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδος, ενώ αντίστοιχα έχουν αποσταλεί ευχετήριες κάρτες σε όλες τις ομάδες SUPERLEAGUE και Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Τέλος ανακοίνωση διαμαρτυρία, εναντίον διαφόρων προβοκατόρικων δημοσιευμάτων, που προσπαθούν να εμπλέξουν τη Λαμία σε διάφορα ανυπόστατα σενάρια, θα εκδώσει εντός της ημέρας η Π.Α.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: