Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Το τουρνουά “Magic Moments of Poker” της bwin έχει τον πρώτο του φιναλίστ

Από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου, η Μαδρίτη αποτέλεσε την πρώτη στάση του τουρνουά Magic Moments of Poker της bwin. Ο Αυστριακός παίκτης Emmanuel Haider απέδειξε τις ικανότητές του στο τραπέζι του πόκερ και συνέτριψε τον ανταγωνισμό. Εκτός από τη δική του Μαγική Στιγμή στο τραπέζι, ο 22χρονος έζησε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο καθώς είχε την ευκαιρία να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να συντρίβει την Ατλέτικο Μαδρίτης ζωντανά. Οι προκριματικοί για την επόμενη διοργάνωση του Magic Moments of Poker έχουν ήδη ξεκινήσει: το μεγάλο έπαθλο είναι ένα Σαββατοκύριακο στο MotoGP της Χερέθ.

Εκτός από τη συγκίνηση και τη διασκέδαση στο τραπέζι του πόκερ, οι επτά προκριθέντες παίκτες της διοργάνωσης Magic Moments of Poker με τη Ρεάλ Μαδρίτης διασκέδασαν με ένα αποκλειστικό τουρ στα παρασκήνια ενός από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Οι παίκτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης—Ατλέτικο Μαδρίτης από τη σουίτα VIP της bwin. Ο Emmanuel Haider συναντήθηκε με τους αστέρες του «Λευκού Μπαλέτου» στα αποδυτήρια των παικτών. Στον μεγάλο τελικό του Magic Moments of Poker, θα έχει την ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας του πόκερ ως μέλος της ομάδας πόκερ της bwin.

Οι προκριματικοί για την επόμενη διοργάνωση του τουρνουά Magic Moments of Poker έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη φορά, προορισμός είναι ο αγώνας του MotoGP στη Χερέθ. Μπορείτε να προκριθείτε μέσω τουρνουά freeroll ως 11 Απριλίου 2009 στη διεύθυνση www.bwin.com/magicmomentsofpoker.

Το τουρνουά Magic Moments of Poker της bwin θα κάνει στάση σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της Ευρώπης: Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μπάγερν Μονάχου, FIBA, αγωνιστικό Σαββατοκύριακο MotoGP στη Χερέθ και γεμάτη δράση διαμονή στο PokerIsland. Μόλις βρεθούν εκεί, οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο πόκερ στο μαγνητοσκοπούμενο τραπέζι του πόκερ.

Live μπροστά στις κάμερες
Οι επτά online προκριματικοί κάθε διοργάνωσης θα συνοδεύονται από ομάδες καμεραμέν και θα πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους σόου Magic Moments of Poker. Όλη η δράση στα μαγνητοσκοπούμενα τραπέζια πόκερ θα μεταδοθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές που θα συντονιστούν από ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδιότητα μέλους στην ομάδα πόκερ της bwin
Σε κάθε μία από αυτές τις αξέχαστες διοργανώσεις Magic Moments of Poker, ένας παίκτης θα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό της Βιέννης. Εκεί, ο νικητής θα κερδίσει την ιδιότητα μέλους για την ομάδα πόκερ της bwin. Αυτό σημαίνει, all-inclusive πακέτα για σημαντικά διεθνή τουρνουά πόκερ όπως τα WSOP και WSOPE.

Διοργανώσεις Magic Moments of Poker

Μάρτιος
Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μάρτιος
Μίλαν “Train and meet”

Μάιος
MotoGP Χερέθ

Ιούλιος
PokerIsland

Αύγουστος
Μπάγερν Μονάχου

Σεπτέμβριος
Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ - Ευρωμπάσκετ

Οκτώβριος
Ρεάλ Μαδρίτης “Train and meet”

Δεκέμβριος
Μεγάλος τελικός στη Βιέννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: