Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πυρσός Γρεββενών - Λαμία 0-1

Σε έναν αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς και σε βαριά ατμόσφαιρα λόγω του πένθους για τον πρόωρο χαμό του Πέτρου Σιούλη, διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του Πυρσού για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας που έχει ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Δ΄Εθνική. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ οι παίχτες του Πυρσού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Το τελικό σκόρ (0-1) διαμορφώθηκε με γκόλ που πέτυχε ο Γεωργίου για τους φιλοξενούμενους στο 85΄λεπτό. Η ομάδα του Πυρσού παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγές στην σύνθεσή της, αφού ο προπονητής έδωσε χρόνο σε νέους παίχτες που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα..

Στα υπόλοιπα μάτς ο Παναιτωλικός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιβλήθηκε 2-0 της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μαζί και τη συμμετοχή στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τη Ρόδο.
Ο άλλος διεκδικητής της ανόδου, Εορδαϊκός, έχασε 1-0 στην Πτολεμαΐδα από τον Θερμαϊκό.
Πανηγυρισμοί στη Δράμα και απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στην τοπική Δόξα, η οποία κέρδισε 3-2 το παιχνιδι με τον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟΝΕ.
Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα υποβιβάστηκαν οι Ενωση Θράκης, Αναγεννηση Αρτας, Πρέβεζα, Λαμία και Εθνικός Κατερίνης.

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑNΝΙΤΣΩΝ 2-1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2-0
Π.Α.Ο.Ν.Ε. - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2-3
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΛΑΜΙΑ 0-1
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
0-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ 0-3 α.α.
ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ 0-3 α.α.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ. 0-0

Πυρσός Γρεβ. (Λεωνίδας Υφαντίδης):
Δινόπουλος, Ασλανίδης, Κ. Σιδηρόπουλος, Έλκας, Τζιόκας, Οικονόμου, Χαραλαμπίδης (58΄Αναστασιάδης), Δούμας (75΄Αλεξανδρής), Κοπούνοβιτς, Γεωργίου, Καραγιάννης (53΄Βελώνης).

Λαμία (Λεωνίδας Γαρδικιώτης):
Κόσογλου, Χουλιάρας, Δασκαλάκης, Μεϊντής, Π. Σιδηρόπουλος, Π. Κωστής (70΄Ματζιούρας), Μεσιακάρης, Γεωργίου, Γιαρόσεβιτς (63΄Κωστής), Πετρόφ(60΄Μήτρου), Χιουζ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαμιανίδης (Θεσσαλονίκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπουτσόγλου, Τσιάτσος (Θεσσαλονίκης)

από greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: