Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ήττα για τους βετεράνους της Λαμίας στα Τρίκαλα

Την ήττα με 2-1 γνώρισαν οι βετεράνοι του ΑΣ Λαμία απ’ τους αντίστοιχους της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Μαΐου. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού οι πολλές ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, που σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκαν άτυχοι και συνεπώς ηττήθηκαν.

Το σκορ άνοιξε για τα Τρίκαλα ο Ιορδανίδης στο 20’ για να ακολουθήσουν 4 χαμένες ευκαιρίες σε τετ α τετ με τους Αλεξίου, Σιλεβίστα και Παπανικολάου Λ. (2), που αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης λόγω και του δοκαριού που είχε.

Στο 40’ η Λαμία ισοφάρισε με κεφαλιά του Μαντζίκου από φάουλ του Σιλεβίστα, ενώ ο Μπέτσικος πλήρωσε τους φιλοξενούμενους στο 88’ για τις πολλές, χαμένες ευκαιρίες που είχαν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι βετεράνοι των Τρικάλων παρέθεσαν δεξίωση σε γνωστό κέντρο της περιοχής.


Τρίκαλα (Ζάχος): Βουλόγκας, Παπανικολάου (Ζαχόπουλος), Βαγενάς (Καλαντζής), Παραπραστανίτης (Μπέτσικος), Μπακάλης (Φάσσας), Γκένας (Γκολίτος), Μαλλιώρας (Γκαραγκούνης), Γκουγκούλης (Μπέτας), Πιαζάς (Βουλόγκας), Ιορδανίδης (Λαγαράς), Ζαβλανός (Παζαΐτης)

Λαμία (Γιαννέλος): Τσεκούρας (Βλάχος – Βέλλιος), Αλπόγλου (Σακελλάρης Δ.), Μαδούρας, Στριφτός (Στέφος), Τσάμης, Μαντζίκος (Λέντας Σ.Ν.), Παπανικολάου Ευ. (Κοντός), Πάντος (Κωστόπουλος), Παπανικολάου Λ., Σιλεβίστας, Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: