Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Εχιναίων

Ο Δήμος Εχιναίων, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχών εκδηλώσεων, διοργανώνει το Σάββατο 17 Ιουλίου 2009, τον 11o Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Μαλιακού Κόλπου.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στην παραλία των Καμένων Βούρλων κι οι κολυμβητές αφού διανύσουν μία απόσταση 6 ναυτικών μιλίων (11.114 μέτρων) με τη συνοδεία σκαφών ασφαλείας, τερματίζουν στην παραλία Ραχών. Ο αγώνας ολοκληρώνεται με τον τερματισμό και του τελευταίου κολυμβητή και την απονομή των επάθλων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Διάπλου του Μαλιακού Κόλπου συμμετέχουν διακεκριμένοι έλληνες και ξένοι αθλητές απ΄ το χώρο της μαραθώνιας κολύμβησης, ενώ φορείς και κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στοχεύοντας στη διαρκή αναβάθμισή της.


Συμμετοχή


Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες απ' όλον τον Κόσμο. Ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά τους είκοσι (20). Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή, με βάση την εμπειρία των αθλητών, τη συμμετοχή τους σε παλαιότερες διοργανώσεις, τις επιδόσεις τους, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του Αγώνα. Οι Αιτήσεις Συμμετοχής πρέπει να σταλούν στο Δήμο Εχιναίων μέχρι την Τρίτη 10 Ιουνίου 2007, ταχυδρομικώς στη διεύθυνση “Δήμος Εχιναίων, Ράχες Φθιώτιδος, Τ.Κ. 35300” ή fax: 2238031016, ή e-mail: exineon@hol.gr , info@exineon.gr , politistika@exineon.gr.


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley JUNIORS 2009


Ο Δήμος Εχιναίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διοργανώνουν στις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2009 τον ΤΕΛΙΚΟ Παίδων - Κορασίδων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2009.


10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball σιρκουΐ


Στις 19 ,20 ,21 Ιουνίου 2009 θα διεξαχθεί στην Παραλία Ραχών στο BOJO CLUB το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball 2009. Διοργανωτής: Δήμος Εχιναίων και Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: