Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

"Κληρώνει" τη Δευτέρα για τη συγχώνευση...

Η ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση της Λαμίας για συγχώνευση με την ΠΑΕ Ιωνικός. Οι βουλευτές του νομού, οι τοπικοί φορείς και οι επιχειρηματίες της περιοχής αναμένεται να δώσουν το "παρών".

Η σύσκεψη αποφασίστηκε ύστερα από συνάντηση που είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι εκπρόσωποι της τοπικής νομαρχιακής αρχής με τους διοικούντες την ΠΑΕ Λαμία. Ειδικότερα, στο γραφείο του νομάρχη Θανάση Χειμάρα παρευρέθηκαν (πέρα από τον ίδιο τον νομάρχη) ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ηλίας Παλιαλέξης κι ο νομικός σύμβουλος της ΝΑΦ Θύμιος Καραΐσκος, ενώ από πλευράς ΠΑΕ Λαμία το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος Νίκος Χαλκιάς και ο διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Καγκαράς.

Ο νομάρχης Θανάσης Χειμάρας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα σταλούν προσωπικές προσκλήσεις στους βουλευτές του νομού, στα επιμελητήρια, σε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής και σε όσους μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, προκειμένου να παραστούν σε ευρεία σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Λαμιέων, με ώρα έναρξης στις 8μ.μ. Στόχος φυσικά είναι να φανεί κατά πόσο είναι εφικτό να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει το εγχείρημα συγχώνευσης με την ΠΑΕ Ιωνικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην παρούσα φάση οι διοικούντες την ΠΑΕ Λαμία επιθυμούν την παρουσία της ομάδας στη Β' Εθνική, ωστόσο αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, δεν υπάρχει πρόθεση να προσεγγιστεί σύλλογος Γ' Εθνικής. Βεβαίως αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως δείχνει αρκετά μακρινό.


από mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: