Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

MotoGP Χερέθ 2009: Παίξτε πόκερ με τη bwin και με θέα την πίστα αγώνων

Ένα τραπέζι πόκερ στα ύψη προσφέρει στους οπαδούς του MotoGP εκθαμβωτική θέα στην πίστα του MotoGP.

Η bwin ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο στο φετινό Gran Premio bwin.com de Espaρa. Η bwin, ο κορυφαίος πάροχος online gaming παγκοσμίως, θα καταπλήξει τους επισκέπτες του MotoGP το Σαββατοκύριακο στη Χερέθ με ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Αναμφίβολα, η πλατφόρμα Sky θα είναι μία μοναδική τοποθεσία για να παίξετε πόκερ, να συναντήσετε κόσμο και να παρακολουθήσετε την κούρσα. Μεταξύ Πέμπτης, 30 Απριλίου, και Κυριακής, 3 Μαϊου, η πλατφόρμα θα είναι το κεντρικό σημείο των εξελίξεων.

„Με το bwin Πόκερ στην πλατφόρμα Sky, το Gran Premio bwin.com de Espaρa θα αποκτήσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της bwin”, λέει ο Manfred Bodner, Co-CEO της bwin, του επίσημου χορηγού του ΜotoGP.

Η πλατφόρμα Sky της bwin θα αποτελέσει χώρο διεξαγωγής πολλών διοργανώσεων το μεγάλο Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας με την προκαταρκτική εκδήλωση της Πέμπτης που διοργανώνεται από την Dorna Sports. Εκεί, στα 50 μέτρα ύψος πάνω από την πίστα, μερικοί πιλότοι του MotoGP θα πρέπει να επιδείξουν γερά νεύρα και παράλληλα να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο πόκερ.

Επίσης, η bwin διοργανώνει μία προωθητική ενέργεια μέσω SMS, κατά την οποία οι οπαδοί του πόκερ και του MotoGP μπορούν να κερδίσουν δύο θέσεις στο αιωρούμενο τραπέζι πόκερ της bwin κατά τη διάρκεια του αγώνα των 250cc.

Για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η πλατφόρμα προσφέρει το ιδανικό μέρος για αποκλειστικές λήψεις και συνεντεύξεις σε ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα.

Για εκπροσώπους του τύπου, η bwin θέτει σε λειτουργία την ιστοσελίδα www.bwinpressevent.com. Η ιστοσελίδα περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Σαββατοκύριακο του MotoGP, δελτία τύπου καθώς και μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο έτοιμα για download.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνήστε pressoffice_gr@bwin.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: