Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Εθελοντική αιμοδοσία απ' τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ στην πόλη μας με την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας πως οι φίλαθλοι των ομάδων πρωτοστατούν σε ενέργειες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Από τις 10.30 ως τις 13.30 κοντά στα 10 άτομα πρόσφεραν ζωή, δίνοντας αίμα για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως χρώματος ομάδας, μιας και αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους είναι περισσότερα απ' αυτά που τους χωρίζουν.
Όποιος πάντως δεν μπόρεσε να δώσει σήμερα το "παρών" και θέλει να δώσει αίμα για την τράπεζα αίματος του συνδέσμου μπορεί να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, λέγοντας απλά ότι πρόκειται για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ.
Για την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως και τις μελλοντικές δραστηριότητές του μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, Κώστας Μαυριδάκης:

"Σήμερα, 15 Φεβρουαρίου είναι μια απ' τις πιο σημαντικές μέρες του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας που μετρά 35 χρόνια παρουσίας στο νομό Φθιώτιδος. Πιστεύω στην συμμετοχή του κόσμου, των φίλων της ΑΕΚ και όχι μόνο. Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας πρωτοστατεί σ' αυτό το θέμα και μιλάω για την αιμοδοσία, για την τράπεζα αίματος. Κι άλλοι σύνδεσμοι, κι άλλα αθλητικά σωματεία θα μιμηθούν αυτό που κάνουμε. Σαν σύνδεσμος θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει κάθε καινούριο αθλητικό σωματείο, βέβαια στο μέτρο του δυνατού. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε το να δώσει αίμα κάποιος φίλαθλος πιστεύω ότι είναι το πιο ωραίο που μπορεί να μας συμβεί. Η αιμοδοσία δεν σταματάει σήμερα. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη και φίλοι του συνδέσμου που πέρασαν από εδώ, αλλά λόγω υποχρεώσεων ή της χθεσινής μέρας, μας διαβεβαίωσαν ότι θα περάσουν απ' το νοσοκομείο Λαμίας και θα δώσουν αίμα για τον Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε το νέο ΔΣ πριν από περίπου 5 μήνες. Ήδη ο κόσμος ανταποκρίνεται, μας βλέπει με άλλο μάτι. Η αιμοδοσία είναι ένα μέρος του κοινωνικού έργου που έχουμε να προσφέρουμε. Υπάρχει μια επίσκεψη στο ορφανοτροφείο, μετά από απόφαση του ΔΣ, για κάποιο ποσό απ' την λαχειοφόρο αγορά του χορού που κάναμε να διατεθεί στα παιδιά. Υπάρχει μια δενδροφύτευση που θα κάνουμε, που πιστεύω ότι δεν είναι κάτι δικό μας αλλά πρέπει να ανταποκριθεί και ο κόσμος της Λαμίας. Η Πολιτεία με τον Δήμο και τη Νομαρχία θα 'θελα να δει με άλλο μάτι τον Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας. Να 'χουμε και κάποια επαφή μαζί τους. Το έργο που κάνουμε είναι θεάρεστο και εισπράτουμε το μπράβο απ' όλο τον κόσμο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε σας και στην ΑΕΚ που πιστεύω τα καλύτερα θα έρθουν στην πορεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: