Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Το Greek Poker Tour μοίρασε συνολικά €176.900!

Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ης Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας, η μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού πόκερ, το Greek Poker Tour (GPT). Η διοργάνωση του, από το www.pokerunion.gr, το μεγαλύτερο Ελληνικό ενημερωτικό site για το πόκερ, στέφτηκε με τεράστια επιτυχία από όλες τις απόψεις.
Το ParadisePoker και η Sportingbet.gr, ήταν και πάλι, οι μεγάλοι χορηγοί του Greek Poker Tour, προσφέροντας 12 εγγυημένες θέσεις για το Main Event. Το πρόγραμμα περιείχε 3 συνολικά τουρνουά No Limit Hold’em. Το ξεκίνημα έγινε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, με το Greek Poker Tour Warm Up τουρνουά, με είσοδο €100+€15 και δυνατότητα για ένα rebuy, με 219 συμμετοχές, από τις οποίες οι 86 ήταν Ελληνικές! Το συνολικό prizepool για το τουρνουά αυτό έφτασε τα €38.700, συντρίβοντας τα €15.000 εγγυημένο έπαθλο, που πρόσφερε το PokerUnion.gr.
Το Σάββατο ξεκίνησε το κυρίως τουρνουά της διοργάνωσης, το Greek Poker Tour Main Event, με €500+€50 είσοδο. Με εγγυημένο έπαθλο €50.000, που είχε θεσπίσει το PokerUnion.gr, οι συμμετοχές αναμενόταν να δημιουργήσουν νέο ρεκόρ. Τελικά, όχι μόνο δημιούργησαν ρεκόρ, αλλά ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, καθώς 226 παίκτες πήραν μέρος, ανεβάζοντάς τα συνολικά έπαθλα, στα €113.000!
Ρεκόρ είχαμε και στις συμμετοχές Ελλήνων παικτών στο Main Event, αφού οι 98 παίκτες που έλαβαν μέρος, είναι το απόλυτο ρεκόρ συμμετοχής Ελλήνων σε τουρνουά πόκερ. 5 από τους 10 παίκτες στο τελικό τραπέζι ήταν Έλληνες, με την πρώτη και δεύτερη θέση να καταλήγει σε Ελληνικά χέρια.
Την Κυριακή είχαμε και το τελευταίο τουρνουά του προγράμματος της διοργάνωσης, το Greek Poker Tour Last Chance, με €200+€20 είσοδο. 126 παίκτες πήραν μέρος, 61 εκ των οποίων Έλληνες, διεκδικώντας ένα μέρος από το prizepool των €25.200.
Την αυλαία, στην πιο επιτυχημένη Ελληνική διοργάνωση τουρνουά πόκερ που έγινε ποτέ, έκλεισε η παραδοσιακή σκηνή της απονομής του τροπαίου του νικητή από τον Γιώργο Αλεξόπουλο, ιδρυτή του PokerUnion.gr, στο νικητή του Greek Poker Tour Main Event, Γιάννη Μπουζαλά.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού του Ελληνικού πόκερ, είναι στα μέσα Μαΐου στην πανέμορφη Βιέννη, για το πλουσιότερο Greek Poker Tour που έγινε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: