Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Λ.Γαρδικιώτης: "Αν αποθεραπευτούν οι τραυματίες την Κυριακή θα δείτε την καλύτερη εντεκάδα"

Η απειρία και ο πρωταθλητισμός που κάνει η ομάδα του Εορδαϊκού, αλλά και η έλλειψη φυσικής κατάστασης των παικτών είναι οι κύριες αιτίες για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πτολεμαϊδα. Η ήττα δεν είναι προϊόν δικού του λάθους από επιλογές -όπως δήλωσε στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Γαρδικιώτης, αφού θα ξαναέκανε τα ίδια πράγματα. Έχει πολλά παράπονα απ' την απόδοση του Σόμπτσιακ στο συγκεκριμένο ματς ενώ τόνισε πως η ομάδα καλυτερεύει από προπόνηση σε προπόνηση. Η Λαμία είπε πως έδειξε ότι μπορεί να παλέψει κάθε παιχνίδι, τα οποία από εδώ και πέρα είναι τελικοί.
Από την προετοιμασία για το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΝΕ λείπουν τέσσερις παίκτες. Οι Γεωργίου, Γιαρόσιεβιτς, Μήτρου και Δασκαλάκης. Αν αυτοί αποθεραπευτούν την Κυριακή θα παραταχθεί στο ΔΑΚ η καλύτερη εντεκάδα που διαθέτει η ομάδα! Τέλος τόνισε πως δεν υπολογίζονται 4-5 παίκτες.
Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου...


Εν τω μεταξύ χθες εκδικάστηκαν οι υποθέσεις της Λαμίας για τους αγώνες των "κυανόλευκων" με Πυρσό Γρεβενών και Παναιτωλικό, για τους οποίους η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής δέχθηκε ότι δεν έγιναν με υπαιτιότητα της πρώτης. Γι' αυτό κατακυρώθηκαν και οι δύο στις αντίπαλες ομάδες με τέρματα 3-0 και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στους "κυανόλευκους" 5.000 ευρώ για κάθε ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: