Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Εισιτήρια σε σχολεία της πόλης απ' την ΠΑΕ Λαμία

Δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα απ’ το να βλέπεις μικρά παιδιά και νέους ανθρώπους στο γήπεδο. Αυτό ευελπιστεί να κάνει πράξη η ΠΑΕ Λαμία με την σημερινή της κίνηση να μοιράσει εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ σε μαθητές του 1ου και 4ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο Γενικός της Διευθυντής Νίκος Αγγελάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Τσιλαλής, ο προπονητής Λεωνίδας Γαρδικιώτης, ενώ τα εισιτήρια στα παιδιά μοίρασαν οι Χιουζ, Πατίδης Μεσακάρης και Χουλιάρας.
Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης προέτρεψε τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου να είναι υπερήφανοι για την πόλη τους και για την ποδοσφαιρική ομάδα αυτής. Ακόμη τους κάλεσε να στηρίζουν την ομάδα δίνοντας το «παρών» στο γήπεδο, αφού ο αθλητισμός –όπως είπε- είναι ένα φανταστικό πράγμα και πρέπει όλοι τους να ασχολούνται με κάποιο σπορ.
Απ’ την πλευρά του ο Κώστας Χουλιάρας δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ σήμερα για να μοιράσουμε κάποια εισιτήρια στα παιδιά της πόλης μας. Να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου και τον γυμναστή κ.Σαλικόπουλο. Τους θέλουμε μαζί μας τους νέους ανθρώπους να βοηθήσουν την προσπάθεια μας να μείνουμε στην κατηγορία. Τους χρειαζόμαστε όλους. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και γι’ αυτούς και για μας να ‘ναι στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό απ’ την ΠΑΕ».
Στους διευθυντές των σχολείων δόθηκαν απ’ την πλευρά της ΠΑΕ από δύο μπάλες για να αθλούνται οι μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: