Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Βραβεύτηκε ο Γυμναστικός απ’ τον Νομάρχη

Μπορεί έξω απ’ το νομαρχιακό κατάστημα το κρύο να ήταν τσουχτερό, εντός αυτού κατά την βράβευση της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας από τον Νομάρχη Φθιώτιδας το κλίμα ήταν ζεστό και εγκάρδιο. Την Δευτέρα λοιπόν επέλεξε ο κ.Χειμάρας να τιμήσει βραβεύοντας σύσσωμη την οικογένεια του Γυμναστικού για τις επιτυχίες της στο βόλεϊ εντός και εκτός συνόρων.
Κατά την ομιλία του ο Νομάρχης Φθιώτιδας έσπευσε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Συλλόγου, που συνεισέφερε στην επίτευξη του θαυμαστού αυτού αποτελέσματος. Με την βράβευση αυτή η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θέλησε να υπογραμμίσει την σημαντικότητα του αθλητισμού, που αποτελεί διέξοδο θετικής κατεύθυνσης, όπως είπε ο κ.Χειμάρας.
"Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για μας", τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καρβούνης και συνέχισε λέγοντας: "με την βοήθεια όλων η ομάδα αυτή μπορεί να καταξιωθεί και να παραμείνει ψηλά και τα επόμενα χρόνια". Για μια ακόμη φορά επισήμανε πως η "αγκαλιά" του κόσμου γεμίζει με δύναμη τους αθλητές και έκλεισε τη σύντομη ομιλία του με το εξής μήνυμα: "μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα πράγματα".
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Νομάρχη και όλους όσους έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια, τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν από φορείς και πολίτες όλες οι ομάδες της πόλης, για να ακουστεί το όνομά της πανελλαδικά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντινομάρχες κ.κ. Ρίζος και Ράπτης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νερολής και Παλιαλέξης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Στρωματιάς, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως πατέρας Νεόφυτος, ο εκπρόσωπος της ΜΕΡΥΠ κ.Θεοδώρου, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Πολιτιστικών Φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: