Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης στην Λαμία όπως πρώτο σας ενημέρωσε το "fthiotidasport"

Πλήρης επιβεβαίωση του "fthiotidasport" στο θέμα του Λεωνίδα Γαρδιώτη καθώς πρώτο από το Σάββατο σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη συνεργασία του με την Λαμία. Συνεργασία η οποία επισημοποιήθηκε πριν από λίγο με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και η οποία αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Η Π.Α.Ε. Α.Σ. ΛΑΜΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία, μετά από συντονισμένες ενέργειες, με το Λεωνίδα Γαρδικιώτη ο οποίος πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε από τη Νίκη Βόλου.
Είναι 45 χρονών (γεννημένος την 27-2-1964), γιος μετανάστη από την Κέρκυρα, από τη Γερμανία βρέθηκε στην Αυστραλία όπου έπαιξε στη Σεντ Τζορτζ Σίντνεϊ και την Καμπέρα. Προπονητικά έχει εργαστεί στην Εθνική Ταϊτής (2000-01), στην Καμπέρα (2001), στη Γουίτσλι Λάιονς (2003), στην Εθνική της Τόνγκα(2003-04).Το 2005 ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Παναχαϊκή.
Το μέχρι σήμερα τεχνικό τιμ παραμένει κανονικά στην ομάδα.
Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. πιστή στις υποσχέσεις που έχει δώσει στον κόσμο της Λαμίας, προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό, και μάλιστα να εξασφαλίσει τη σωτηρία, πολύ πριν τη λήξη του πρωταθλήματος."

Παράλληλα η ΠΑΕ κατήγγειλε την "άψογη" φιλοξενία που... δεν βρήκαν οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι ταξίδεψαν χτες στις Σέρρες για τον αγώνα με τον τοπικό Οδυσσέα Αναγέννησης στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει αναλυτικά:

"Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στη διοργανώτρια αρχή, τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Διοίκησης του Οδυσσέα Αναγέννησης, οι οποίοι στο χθεσινό αγώνα με την ομάδα μας, έδειξαν την έλλειψη επαγγελματικής νοοτροπίας που τους κατέχει, αφού υποχρέωσαν τα 10 μέλη του Δ.Σ. που παρευρέθησαν στο γήπεδο με κατάσταση που παραδόθηκε στην είσοδο, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όρθιοι πίσω από τη μια εστία, κι όχι στο χώρο των επισήμων όπως προβλέπει η οικονομική εγκύκλιος ποδοσφαιρικής περιόδου 2008 - 2009.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και με την ανοχή της αστυνομικής δύναμης, στον ίδιο χώρο μετέβησαν και φίλαθλοι του τοπικού σωματείου, προφανώς σε μια κίνηση που δεν τη συναντάμε ούτε σε αγώνα τοπικής κατηγορίας, προκειμένου να επηρεάσουν τον τερματοφύλακα μας, με συνεχείς ύβρεις και προπηλακισμούς.
Τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς φέρνουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, και οδηγούν υγιείς παράγοντες, που τόσο ανάγκη έχει ο χώρος, στην απομάκρυνσή τους από το ποδόσφαιρο.
Η λέξη ΄"φιλοξενία" που για ορισμένους είναι άγνωστη, για τη Διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας, αποτελεί οδηγό στην πορεία της ομάδος για την καταξίωσή της."

Δεν υπάρχουν σχόλια: