Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Μεγάλη νίκη και πρόκριση της Μικτής μας των Νέων με Ήπειρο!

Μεγάλη επιτυχία για το φθιωτικό ποδόσφαιρο αποτελεί η πρόκριση της Μικτής μας ομάδας των Νέων επί την ομάδας της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, η οποία θεωρούνταν και το φαβορί πριν το παιχνίδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν αρκετή διάθεση για ποδόσφαιρο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το δυνατό ματς με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω.
Το "χρυσό" γκολ πέτυχε στο 40' ο Αντωνόπουλος μετά από διείσδυση του Καραματσούκη από αριστερά. Ο τελευταίος σέντραρε, ο Αλεξίου προσποιήθηκε αφήνοντας την μπάλα για τον Αντωνόπουλο, για να πετύχει αυτός με σουτ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μια κεφαλιά και ένα σουτ του Αλεξίου.
Ή Ήπειρος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά η ομάδα μας ήταν άρτια στημένη απ' τον Κώστα Τσαπραζλή και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, εκτός του τελευταίου τετάρτου που οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση. Σ' εκείνο το σημείο οι παίκτες της Φθιώτιδας κατέθεσαν και την ψυχή τους για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τον Τσάμη να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.
Δίκαιη η επικράτηση παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε κουρασμένη απ' τα συνεχή παιχνίδια των παικτών με τις ομάδες τους. Πάντως η πρόκριση μόνο εύκολα δεν επιτεύχθηκε.
Η Ήπειρος είχε στις τάξεις της 11 παίκτες ομάδων Δ' εθνικής και χτες, τέσσερις απ' αυτούς, έγιναν επαγγελματίες με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 200-300 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Ηπειρώτες, όπως βέβαια και πολλοί σκάουτερ διαφόρων ομάδων.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Τσάμης, Καρακώστας (80' Τσιγαρίδας), Σωτηρίου, Δαμδημόπουλος, Αποστολακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καραματσούκης (60' Παντελής), Κατσούλας, Αλεξίου, Νταλταρής, Σταματής (70' Μιμηγιάννης)
ΗΠΕΙΡΟΣ: Γιώρτσας, Παπαδόπουλος, Τζάλης, Μάστορας, Τζουμάνης, Τζανής, Στέφος (73' Κίτσιος), Ηλίας (62' Ντέτσικας), Ζιώγος, Κοκιάδης, Παπαρούνας

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ενωσιακός μας προπονητής, Κώστας Τσαπραζλής, δήλωσε στο "fthiotidasport":
"Είμαστε χαρούμενοι. Πολύ μεγάλη υπόθεση για την Λαμία και το νομό. Πρέπει όλοι να σκύψουν πάνω απ' αυτά τα παιδιά και να τα προσέξουν. Εγώ ξέρω τι έχω, όπως και οι άνθρωποι που είναι μαζί μου. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, πειθαρχημένη, έμπειρη και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό λένε και τα αποτελέσματα. Όταν αποκλείεις Ήπειρο, Πειραιά, Αττική που έχουν ιστορία στο πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων τι άλλο να πούμε γι' αυτά τα παιδιά, ότι δεν αξίζουν; Το παράπονό μας είναι πως δεν "σκύβει" ο νομός και ειδικά οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πάνω σ' αυτά τα παιδιά και ειδικότερα η μεγάλη ομάδα, η Λαμία. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να του προτείνω δυο παίκτες για την Λαμία. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου ποτέ, παρά μόνο απ' την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ... Είχαμε 4 τραυματίες βασικούς και παίξαμε με παιδιά γεννημένα το '94. Δεν είχαμε και τον Μπουγιώτα λόγω της κόκκινης αλλά όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν επάξια. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον επόμενο αντίπαλο, την Κοζάνη. Πέρασε χωρίς αγώνα. Το φαβορί σήμερα ήταν η Ήπειρος αλλά ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: