Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ο Νίκος Μήτρου στη Λαμία, προπονητής ο Ζαλίκας;

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την επιθετική γραμμή της Λαμίας αποτελεί η απόκτηση του 24χρονου Νίκου Μήτρου ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα και Νίκη Βόλου, ενώ πήρε μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ λίγο νωρίτερα αναφέρει τα εξής:

"Η Π.Α.Ε. Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΜΗΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (24 ετών), που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και μέχρι τώρα έπαιζε με τα χρώματα του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΛΑΜΙΝΟΣ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Εθνικού Αστέρα, Νίκης Βόλου. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων καθώς και με την Ολυμπιακή ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004."

Εν τω μεταξύ άνθρωποι της ομάδας είχαν μια πρώτη συζήτηση χτες με τον Νίκο Ζαλίκα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Οικονομικοί όροι δεν συζητήθηκαν, κάτι που θα γίνει σε νέα συνάντηση, αλλά φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει και πάλι στον πάγκο των "μπλε". Υπενθυμίζεται πως το 2006-2007 η Λαμία κυνήγησε μέχρι τέλους το όνειρο της ανόδου στη Β' Εθνική με αυτόν στο τιμόνι της, κάτι που κατάφερε εκείνη τη σεζόν ο Πιερικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: