Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Έπεσε ηρωικά ο Νηρέας

Η εφηβική ομάδα του Νηρέα Λαμίας (γεννηθέντες '91 και νεότεροι) ταξίδεψε το σαββατοκύριακο 9-11 Ιανουαρίου στον Βόλο για την α' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Την Παρασκευή το βράδυ σένα ντέρμπι έχασε από τον τοπικό Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες 5-4, το Σάββατο το πρωί κέρδισε 13-4 την ομάδα της Καρδίτσας ενώ το Σάββατο το βράδυ σένα γεμάτο ένταση ματς, με πολύ κόσμο στις εξέδρες έχασε απ’ την Λάρισα 5-4 έχοντας να αντιμετωπίσει την σφαγιαστική διαιτησία του κ. Αδαμασόγλου ο οποίος δεν καταλόγισε στην τελευταία φάση καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας ενώ έκλεισε τα μάτια του σε βίαιο χτύπημα εκτός φάσης στον παίκτη του Νηρέα, Παναγιώτη Πασλή, από αντίπαλο παίκτη. Την Κυριακή το πρωί κέρδισε εύκολα την ομάδα της Ιτέας 12-5 και στο τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα αντιμετώπιζε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου τον Ο.Υ.Κ. Βόλου θέλοντας μονό την νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.
Η ομάδα παίζοντας σε αρκετές στιγμές του ματς ολοκληρωτικό πόλο έχασε στις λεπτομέρειες 11-10 αποκομίζοντας ευμενή σχόλια από όλους τους παρευρισκομένους για την δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας αλλά και γενικότερα για την πρόοδο της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του τελευταίου παιχνιδιού ο Ο.Υ.Κ. Βόλου βράβευσε τον προπονητή υποδομών και πλέον αθλητή της ανδρικής ομάδας του Νηρέα Λαμίας Ζουμπουλιά Κωνσταντινο για την προσφορά του στον σύλλογο του Βόλου με το σκουφάκι του όποιου αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στη Α2.
Η σύνθεση και οι σκόρερς του Νηρέα:
1. Καλατης Γιαννης (τερματοφύλακας)
2. Βαλατσος Δημητριος 3 ΓΚΟΛ
3. Στεφοπουλος Σωτηριος 17 ΓΚΟΛ
4. Τσαντουρης Στεφανος 2 ΓΚΟΛ
5. Πασλης Παναγιωτης 7 ΓΚΟΛ
6. Καλατης Αλεξανδρος 1 ΓΚΟΛ
7. Νικολαου Στεφανος 11 γκολ
8. Καλογεροπουλος Πετρος
9. Τσιόκας Νικος 2 ΓΚΟΛ
10. Παπαδημητριου Νικολαος
11. Αντωνιου Θωμας (τερματοφύλακας)
12. Καρανασιος Ευθυμιος
13. Χριστοπουλος Βασιλειος
14. Αναγνωστοπουλος Βασιλειος
Πλέον όλοι στον σύλλογο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα των νέων-ανδρών (93 και νεότεροι) που διεξάγεται κι αυτό στο Βόλο το τριήμερο 23-25/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: