Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Μηδενίζεται η Ένωση Θράκης!

Κυκλοφορούσε έντονα σαν φήμη σήμερα στο γήπεδο και τελικά όπως λέει και το novasports.gr η Ένωση Θράκης μηδενίζεται σε όλα τα παιχνίδια της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Και αυτό γιατί θεωρεί παράνομη την συμμετοχή της, από τη χρονική στιγμή που η υπόθεση του χρέους στον Κύριλλο Καλλιμάνη έφτασε στη δικαιοδοσία της, το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή.
Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια κατακυρώνονται στον αντίπαλο με 3-0 και οι ομάδες που είχαν χάσει βαθμούς από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης βγαίνουν κερδισμένες βαθμολογικά.
Ετσι ο ΠΑΟ Νέων Επιβατών βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου, καθώς είχε ηττηθεί στη έδρα του κι αυτή που νίκησαν στο γήπεδο μένουν αποσβολωμένοι!
Πρόκειται για μια επιεικώς γελοία απόφαση καθώς πλέον μιλάμε για σαφέστατη αλλοίωση του πρωταθλήματος, η οποία ευνοεί μερικούς και αδικεί τους υπόλοιπους. Το ότι το ποδόσφαιρο νοσεί, ειδικά στις μικρές κατηγορίες, το γνωρίζαμε. Αλλά να τραβάς και την πρίζα του ασθενούς της εντατικής του βάζει και την ταφόπλακα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: