Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

"Στο ρελαντί" ο Ατρόμητος

Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο Σπερχειάδας απέναντι σε ένα μαχητικό Φραντζή που πάλεψε να πετύχει έστω το γκολ της τιμής, αλλά υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα των παικτών της ομάδας της Δυτικής Φθιώτιδας και γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-3.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, όσον αφορά το θέαμα για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αφού μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Παπαϊωάννου Ι. επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τον Τσαντήλα να βρίσκει την μπάλα με τις άκρες των δαχτύλων του και να την στέλνει στο αριστερό του δοκάρι και κόρνερ.
Ο Ατρόμητος πίεσε και κατάφερε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ στο 25' όταν ο Μπούσιος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και, αφού ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για τον επερχόμενο Επίσκοπο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 39' ο Παπαϊωάννου Ι. έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Βέλλιο Χ. Αυτός από θέση έξω δεξιά στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να "καρφώνεται" στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ομάδας του Φραντζή για δεύτερη φορά.
Όπως προαναφέραμε, οι γηπεδούχοι επεδειξαν μαχητικότητα και λίγο έλειψε να μειώσουν στο 42', όταν ο μόνιμος εκτελεστής των στημένων φάσεων, Καρακίτσος, έστησε την μπάλα ακριβώς στην γραμμή της σέντρας και με δυνατό σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπασάρα, χάνοντας την ευκαιρία να μιλάμε για το γκολ της χρονιάς!
Έλειψε η μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας να έχει μεν την υπεροχή, αλλα ήταν ανούσια καθώς οι παίκτες του ήταν φλύαροι, με άστοχες επιλογές στην τελική προσπάθεια. Εντούτοις ήλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα στο 92' με πρωταγωνιστές και πάλι τους Παπαϊωάννου Ι. και Βέλλιο Χ. Ο πρώτος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο δεύτερος πήρε στο πρώτο δοκάρι την γυριστή καρφωτή κεφαλιά για να κλείσει το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας παράλληλα τα προσωπικά του τέρματα δύο.
Στο ρελαντί πάντως οι τρεις αυτοί βαθμοί για τους φιλοξενούμενους, που σίγουρα θα είχαν στο μυαλό τους το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα τους με τη Νίκη Μακρακώμης για το οποίο θα προετοιμάζονται από αύριο. Όσον αφορά το Φραντζή, αυτή η ήττα θεωρείται "εντός προγράμματος" αφού ήρθε από μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους απ' αυτή. Η συνέχεια για την σωτηρία της ομάδας είναι δύσκολη και σ'αυτήν επικεντρώνονται παίκτες και προπονητής.

ΦΡΑΝΤΖΗ (Φ.Σκαρής): Τσαντήλας, Μεμαιντίνη, Παπαναστασίου, Ζήκας Μ, Μπαϊκούσης, Καρακίτσος, Τζαβαλής, Λάιος (75' Δικαίος), Σκαρής (87' Κουτσογιάννης), Ζήκας Λ, Καστάνης (79' Τσιγαρίδας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ (Λ.Παπανικολάου): Παπασάρας, Πόρρος (84' Χριστόπουλος), Μπουσάη, Σαϊνης, Παπαϊωάννου Ι, ΒΈλλιος Χ, Μπούσιος (79' Αδάμ), Ζησόπουλος (56' Φωτόπουλος), Μασιάλας, Επίσκοπος, Παπαϊωάννου Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: