Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση του Παναιτωλικού για Ένωση Θράκης

Ανακοίνωση κατά της... σκανδαλώδους απόφασης να πάρουν εκτός αγωνιστικών χώρων βαθμούς οι ομάδες οι οποίες έχασαν από την Ένωση Θράκης, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός και η οποία αναφέρει τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός έδωσε εντολή στον νομικό σύμβουλο κ. Χάρη Γρηγορίου να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να προσβληθεί η πρωτοφανής απόφαση του συμβουλίου της ΕΕΠ, με την οποία δίνονται σε ομάδες βαθμοί τους οποίους ουδέποτε κατέκτησαν εντός αγωνιστικού χώρου.
Θεωρούμε απαράδεκτο, η διοργανώτρια αρχή που έχει την υποχρέωση για την ομαλή, διαφανή, σύννομη και ισόνομη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, να μεταφέρει λάθη και παραλείψεις της ίδιας ή τρίτων και να αλλοιώνει βάναυσα τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Η ΕΕΠ γνωρίζει πολύ καλά ότι παρόμοια προβλήματα (ίσως και μεγαλύτερα) με αυτά του ΤΑΠ Θράκης, υπάρχουν σε πολλές ομάδες του ομίλου μας, όπως επίσης και σε άλλα πρωταθλήματα που διοργανώνει. Με την απόφασή της ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και δείχνει έναν ακόμα δρόμο σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να μην παίζονται τα πρωταθλήματα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πείσουμε τους αρμόδιους φορείς ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μεγάλες αλλαγές και οι φίλαθλοι απαιτούν δίκαιους αγώνες και καθαρά πρωταθλήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: