Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ευχαριστήριες επιστολές της ΠΑΕ Λαμία προς Χρήστο Πανόπουλο και Δημήτρη Κουτρουμάνο

Τους Χρήστο Πανόπουλο (ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη) και τον Δημήτρη Κουτρουμάνο (πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) ευχαριστεί η ΠΑΕ Λαμία με Δελτία Τύπου που εξέδωσε. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται είναι τα εξής:

"Κύριε Πανόπουλε, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά, αλλά και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. κύριο Γιώργο Κασναφέρη, για τη συνεισφορά σας, στην προσπάθεια που γίνεται, απ΄ όλους τους τοπικούς φορείς και παράγοντες, για την ανασυγκρότηση της ιστορικής μας ομάδος, με την παραχώρηση υπό μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Πούσκουλου Μεχμέτ.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες της Π.Α.Ε. που είστε ιδιοκτήτης, αλλά και στη μακροχρόνια προσπάθεια που κάνετε για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προσκαλώντας σας δε ταυτόχρονα να επισκεφτείτε την πόλη μας για παρακολούθηση κάποιου αγώνα όταν σας το επιτρέψουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις."

"Κύριε Πρόεδρε, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε, για όλες τις ενέργειες τις οποίες, χωρίς να υπολογίζοντας κόπο και χρόνο, κάνετε για να μπορέσει η ιστορική ομάδα του νομού μας, να ανασυγκροτηθεί, και να αγωνίζεται με αξιώσεις, στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: