Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Ήττα στο ντέρμπι με την Τσούκα για την Γιαννιτσού

Δεύτερο σερί στραβοπάτημα για τον ΑΟ Ν.Γιαννιτσούς, αυτή τη φορά στην έδρα της Τσούκας όπου ηττήθηκε με 2-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 30' με πλασέ εξ επαφής του Φασιάνη, αφού προηγουμένως δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ λόγω του Κώστα Μούτου που ήταν ο καλύτερος παίχτης των φιλοξενούμενων. Μετά το γκολ η ομάδα του ΑΟ Γιαννιτσούς ανέβηκε, πίεσε αλλά έπεφτε πάνω, πότε στους έμπειρους αμυντικούς της Τσούκας και πότε στην αυστηρότητα του επόπτη.
Στο 2ο ημίχρονο η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε χωρίς όμως αποτέλεσμα για να δεχτούν στο 89' ένα γκολ-φάντασμα όταν μετά από κεφαλιά του Παπαντωνίου, ο Σακελλάρης έδιωξε πάνω στη γραμμή αλλά επόπτης και διαιτητής "είδαν γκολ"...
Συνεχίστηκε λοιπόν η παράδοση που θέλει την ομάδα της Γιαννιτσούς να μην φεύγει νικήτρια από την Τσούκα τα τελευταία χρόνια, όπου συναντά και εχθρικές διαιτησίες.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δυο ομάδες άλλαξαν θέση στο βαθμολογικό πίνακα με την Γιαννιτσού να παραμένει στους 27 βαθμούς και την Τσούκα να φτάνει τους 29.

από gkourlis

Δεν υπάρχουν σχόλια: