Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΕΠΣΦ

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε χθες Πέμπτη (15/1) η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, κ.Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, κ. Νίκας και το μέλος αυτής, κ. Μακρής, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ.Κοτρωνιάς, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων, κκ.Νερολής, Παλιαλέξης και Ηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Λιανοκλαδίου, κ.Κουτσουβέλης, ο Δήμαρχος Σπερχειάδας, κ.Τζιβελέκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιανοκλαδίου, κ.Καπνιάς, ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Φιώτιδα και παλιό μέλος της Ένωσης, κ. Αρκιτσαίος, ο Δήμαρχος Δαφνουσίων, κ.Μαυροειδής, οι εκπρόσωποι του ΔΣ της ΠΑΕ Λαμία, κ.κ. Χαλκιάς, Χαλβαντζής και Γιαννέλος, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Λαμίας, κ.Καρβούνης και οι εκπρόσωποι αυτής, κ.κ.Μηλιώνης και Θεοδωρόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΑΕ, κ.Παντίσκος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης, κ.Χριστόπουλος, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ. Ηλία Καλιώρα, κ.Λαμπίρης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρα, κ.Παπαμίχος, ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Φθιώτιδα, κ.Τζώνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας, κ.Κλειτσάκης, οι νομικοί σύμβουλοι της ΕΠΣΦ, κ.κ.Κουμπάρος και Μπαρούτας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Οργανωμένων Φιλάθλων Λαμίας, κ.Ζγαντζούρης, ο παλαίμαχος άσος της Λαμίας, κ.Τσάμης, ο εκ των προπονητών αυτής, κ.Καραϊσκος, ο εκπρόσωπος της Νίκης Μακρακώμης, κ.Καλοπήτας, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Λαμίας, κ.Τσατσάνης, ο πρώην διαιτητής Α' Εθνικής, κ.Σπυρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Απευθυνόμενος, στην αρχή της ομιλίας του, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Λαμία, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΦ Φθιώτιδας κ.Κουτρουμάνος, ευχύθηκε να πάει επιτέλους η ομάδα εκεί που της αξίζει, στην Α' εθνική, τονίζοντας πως η Ε.Π.Σ.Φ. θα είναι αρωγός στην καινούρια προσπάθεια.
Όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατέστησε σαφές πως χρειάζεται κι άλλες υποδομές. Παράλληλα έκανε γνωστό πως απ' το καλοκαίρι θα λειτουργεί σύγχρονο ιατρείο υπό την αιγίδα της Ένωσης στο οποίο θα μπορούν να εξεταστούν δωρεάν παίκτες, διαιτητές και παράγοντες μέσω ενός σύγχρονου μηχανήματος το οποίο δώρισε η ΕΠΟ στην Ένωση.
Απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σταθόπουλο, τόνισε πως η βία στα γήπεδα του νομού έχει μειωθεί αισθητά, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι ομάδες της Φθιώτιδας θα παράγουν ταλέντα που θα τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα της, αυτή της Λαμίας.
Το ποδόσφαιρο είπε πως γεννά προσωπικές φιλίες, ενώ σε μια εποχή που δεν υπάρχουν αξίες είναι σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη και έσπευσε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν και βοηθούν οικονομικά την Ένωση στις νεκρές περιόδους, από Μάιο μέχρι Αύγουστο.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σταθόπουλος, αφού απήθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, δήλωσε πως ο ερχομός του στην Λαμία γίνεται με χαρά, μιας και υπάρχουν άνθρωποι εδώ που τους συνδέουν δεσμοί φιλίας. Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΕΠΣΦ δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα σ' αυτήν, με σκοπό το παραπέρα ανέβασμα του φθιωτικού ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια τόνισε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να προαχθεί μόνο χωρίς βία και με καλή συνεργασία μεταξύ όλων. Κλείνοντας αποκάλεσε μοναδικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στην Φθιώτιδα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχει ενεργά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Επίσης δεσμεύτηκε να στείλει εκ μέρους της ΕΠΟ αθλητικό υλικό στον Αχιλλέα, μια ομάδα που συγκρότησαν οι έγκλειστοι των φυλακών Δομοκού.

Τιμήθηκαν με βραβεία ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ.Κοτρωνιάς σαν Πρόεδρος της ΤΕΔΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη της, η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας, ο Θανάσης Αργύρης, τα μέλη της ΕΠΣΦ, κ.κ. Ζουμπόπουλος, Βήχος και Γιαννέλος, οι διαιτητές, κ.κ.Γιαννόπουλος και Γουργιώτης, καθώς και οι ομάδες των Κόμνηνων, της Γραμμέννης, του Παρνασού Αμφίκλειας και του Αυλακίου για το ήθος και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: